Refit Uw boot zo goed als nieuw!

Refit is de perfecte oplossing als uw boot nog prima bevalt, maar wanneer het uiterlijk en de techniek van uw vaartuig na een tijdje achterhaald raken. In dat geval is het overwegen om een nieuwe motorboot of sloep aan te schaffen helemaal niet nodig! Want met zo’n refit laten de vakmannen van Bonsink Aquaservice boten tot 25 meter technisch weer zo goed als nieuw functioneren. En met hulp van ons uitgebreide netwerk van jachttimmerlieden en -schilders er ook weer van deze tijd uitzien.

Veel ervaring met technische refits

Een verouderde boot weer helemaal up-to-date brengen, is een specialistisch vak. Een ingrijpende gebeurtenis, die om kennis en kunde vraagt. Ook al, omdat in de jachtbouw de technische ontwikkeling allesbehalve stilstaat. Bij Aquaservice hebben we die expertise in huis. We beschikken inmiddels over veel ervaring op het gebied van technische refits.

Geen uitdaging uit de weg

Stuurinrichtingen, boeg- en hekschroeven, motoren, generatoren, sanitair, navigatiepakketten, elektra, verlichting, verwarmings-, drink- en vuilwatersystemen. Als het op herinrichten van machinekamers of het aanleggen van compleet nieuwe technische installaties en leidingwerken aankomt, gaan onze vaktechnici geen uitdaging uit de weg.

Technische refits

Refit is ook uiterlijke vernieuwing en verjonging

Tijdens een technische refit vernieuwen en verjongen wij uw boot op technisch gebied, zodat deze weer functioneert als nieuw. Maar we snappen ook dat uw boot in weer en wind ligt. Neerslag, UV-straling, kalk, zoet- en zoutwater. Het zorgt er allemaal voor dat de beschermende laag van uw boot afbreekt. En dus dat uw boot verouderd.

Onderhoudsindicator op nul

U kunt dit proces tegengaan door het ene jaar uw romp te poetsen en polijsten, het andere jaar aandacht te geven aan uw houtwerk en nog later uw afdekzeil te vervangen. Ook dat behoort bij Aquaservice tot de mogelijkheden. Maar een complete refit van uw interieur en exterieur brengt uw boot qua uiterlijk meteen weer in een nieuwstaat en dus uw onderhoudsindicator helemaal op nul.

Uiterlijke vernieuwing en verjonging van uw boot

Netwerk voor refit interieur en exterieur

We ontzorgen u graag om het bijhouden van uw boot weer kinderspel te maken. Het volledig schilderen of overspuiten van uw boot, inkorten of verlengen, bekleden en stofferen, alle timmerwerkzaamheden; we beschikken over een uitgebreid netwerk experts, waarmee we ook al deze werkzaamheden voor u kunnen organiseren.

Advies en uitvoering op maat

Welke werkzaamheden we rond het interieur en exterieur van uw boot laten uitvoeren, is afhankelijk van uw wensen en eisen rond het nieuwe jasje waarin u uw vaartuig wilt steken. Zoals dat ook voor de technische refit geldt, adviseren we u graag. Maar u bepaalt rond uw uiterlijke refit welke vakmannen we voor u in mogen schakelen om uw boot ook weer te laten stralen als nieuw.

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice


- Vernieuwing van hek tot boeg
- Alle expertise onder een dak
- Één aanspreekpunt, één locatie
- Globale prijsindicatie op basis van foto’s
- Haal- en brengservice
- Op tijd en binnen budget

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice

Referenties Deze klanten lieten wij als nieuw het water weer op gaan

Bij Bonsink Aquaservice beschikken we inmiddels over een schat aan ervaring op refit-gebied. Deze klanten schakelden ons al in voor de technische en uiterlijke vernieuwing en verjonging van hun vaartuig. En vertellen over hun ervaringen.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp