Refit Uw boot zo goed als nieuw!

Refit is de perfecte oplossing als uw boot nog prima bevalt, maar wanneer het uiterlijk en de techniek van uw vaartuig na een tijdje achterhaald raken. In dat geval is het overwegen om een nieuwe motorboot of sloep aan te schaffen helemaal niet nodig! Want met zo’n refit laten we bij Bonsink Aquaservice ook uw boot er weer zo goed als nieuw en van deze tijd uitzien.

Refit maakt onderhoud weer kinderspel

Uw boot ligt in weer en wind. Neerslag, UV-straling, kalk, zoet- en zoutwater. Het zorgt er allemaal voor dat de beschermende laag van uw boot afbreekt. En dus dat uw boot verouderd. Een proces dat u niet tegengaat door het ene jaar uw romp te poetsen en polijsten, het andere jaar aandacht te geven aan uw houtwerk en nog later uw afdekzeil te vervangen. Door die werkwijze te hanteren, ontstaat er alleen maar achterstallig onderhoud. Een refit brengt uw boot weer in een nieuwstaat en dus uw onderhoudsindicator weer helemaal op nul. Dat maakt het bijhouden van uw boot wel weer kinderspel.

Refit is vernieuwen en verjongen

Tijdens een refit vernieuwen en verjongen wij uw boot en laten deze weer functioneren en stralen als nieuw. Het volledig schilderen of overspuiten van uw boot, het aanleggen van compleet nieuwe technische installaties, elektra- en verlichtingswerkzaamheden, de inbouw van een nieuw navigatiepakket, bekleden en stofferen of de her-motorisering. Het zijn allemaal werkzaamheden die een refit kan bevatten. Welke werkzaamheden we uitvoeren is, afhankelijk van uw wensen en eisen rond het nieuwe jasje waarin u uw vaartuig wilt steken.

Veel ervaring met refits

Een verouderde boot weer helemaal up-to-date brengen, is een specialistisch vak. Een ingrijpende gebeurtenis, die om kennis en kunde vraagt. Ook al, omdat in de jachtbouw de technische ontwikkeling allesbehalve stilstaat. Bij Aquaservice hebben we die in huis. We beschikken inmiddels over veel ervaring op het gebied van refits. En zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk weer als nieuw het water op kunt.

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice

Het assortiment dat wij als Mastervolt dealer leveren bestaat uit onder meer:
- Vernieuwing van hek tot boeg
- Alle expertise onder een dak
- Één aanspreekpunt, één locatie
- Globale prijsindicatie op basis van foto’s
- Haal- en brengservice
- Op tijd en binnen budget

Refit-voordelen van Bonsink Aquaservice
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp