Watersportwinkel Meppel

De regio Noord-Nederland staat bekend om haar uitgebreide watersport-mogelijkheden. Ervaren watersportliefhebbers, die gewend zijn om te varen in deze regio, zullen waarschijnlijk de watersportwinkel in Zwartsluis (15 min. rijden van Meppel) wel kennen.

Sinds kort is deze winkel onderdeel van Bonsink Aquaservice en bieden wij (deels onder de naam Vessol) een zeer breed assortiment voor alles wat met watersport te maken heeft. Wij begrijpen dat het plezier van watersport begint bij het betreden van een goed gesorteerde watersportwinkel.

Ons aanbod in de winkel en online omvat alle scheepsartikelen en maritieme benodigdheden die u maar kunt bedenken. In onze winkel aan de Zomerdijk wordt u ontvangen met Drentse hartelijkheid en gedegen advies. 


Watersportwinkel Meppel - Watersportwinkel met een groot aanbod

Watersportwinkel met een groot aanbod

Wij leveren onderdelen en verrichten onderhoud, maar daarnaast kunt u bij ons alles dat u aan boord van uw vaartuig nodig heeft vinden. In onze winkel vindt u uiteraard onderhoudsmiddelen en alles wat u nodig heeft om uw veiligheid aan boord te waarborgen, maar ook elektronica en verwarming aan boord behoren tot het aanbod.

Doordat we onze klanten goed kennen, weten we hoe prettig en belangrijk het is om alles voor uw passie op het water bij één adres te kunnen regelen. Ook onderhoud (of installatie van onderdelen) op een andere locatie is mogelijk, wanneer tijdens uw bezoek blijkt dat hieraan behoefte is. Wij helpen u met alle plezier op uw vaste ligplaats of in de winterstalling.

Daarnaast kunt u ook terecht in de webshop van Bonsink Aquaservice. Dat is handig als u bijvoorbeeld al precies weet waar u naar op zoek bent, of als u niet in de buurt van Meppel woont.  

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp