Nieuwe spudpalen én complete elektra-upgrade voor familie Jansen!

De familie Jansen schafte enige tijd geleden het prachtige motorjacht ‘Diamond 50 OK’ aan. Een fraai exemplaar dat op het moment van aanschaf in een nagenoeg complete staat verkeerde. De familie had echter als droom om in de toekomst lange reizen met het jacht te maken. Daarom aan ons de opdracht om het jacht te voorzien van spudpalen aan boord. Dat was tevens hét uitgelezen moment om het jacht van een elektronische upgrade te voorzien…

Veel ervaring met het plaatsen spudpalen

Het plaatsen van spudpalen is ondertussen een belangrijke specialisatie van ons geworden. Daarbij werken we nauw samen met Hollandia Spudpalen, waarmee we ook dit keer een plan van aanpak opstelden. Het schip werd voorzien van twee palen, één aan de voorzijde en één paal aan de achterzijde, elk met een lengte van 4,5 meter vanaf het schip. De installatiewerkzaamheden vonden plaats in onze eigen ‘hal 3’. Daar werden eerst de stalen buitenbuizen in het schip gelast. Aansluitend plaatsten we de spudpalen en installeerden we de lieren. Al deze werkzaamheden, inclusief de conservering, voerden we volledig in eigen beheer uit.

Complete upgrade

Naast het installeren van de spudpalen voorzagen we het schip ook van een elektrische upgrade. We voorzagen het salondak van zonnepanelen, plaatsten een Victron combilader (type Victron Quattro 24/3000/70), een Victron scheidingstrafo voor de regulatie van walstroom én een Cerbo GX voor het uitlezen. Dankzij deze toevoegingen is de Diamond 50 OK van de familie Jansen weer helemaal up to date en klaar voor de langere reizen!

We wensen de familie Jansen veel vaarplezier met hun nieuwe jacht en staan ook in de toekomst weer voor hen klaar om het schip zorgeloos in de vaart te houden!

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp