21 meter motorjacht nu nog slimmer en bedienbaarder!

De vraag van onze opdrachtgever was helder: zijn nieuwe 21 meter motorjacht voorzien van een complete technische refit. De belangrijkste wens? Een uitgebreide klimaat- en energievoorziening aan boord realiseren. Voor onze technische vaklieden een welkome uitdaging die met veel enthousiasme werd uitgevoerd!

Nederland of zonnige zuiden

Allereerst werd het jacht voorzien van een Dometic Varcx 60 Airco Chiller systeem en een tiental airhandlers, verspreid over het hele jacht. “Zo kan de eigenaar de temperatuur op het schip optimaal inregelen op warmere dagen”, legt monteur Frederik Visser uit. Ook werd een Kabola KB40-combi Hybride verwarming geïnstalleerd, waarmee binnen korte tijd een heerlijk binnenklimaat bereikt wordt. “Dankzij deze twee klimaatsystemen worden de vaarmogelijkheden van het schip een stuk groter en krijgt de eigenaar de kans om in verschillende jaargetijden en regionen van zijn nieuwe aanwinst te genieten”, aldus Collega-monteurs Jan en Gerrit.

Volledig ‘bestuurbaar’

Als energievoorziening werd gekozen voor de Whisper Power Generator M-SQ22.5 en een 1500 ampère 2 volt accupakket. Ook werd er een Victron combi lader Quattro 24/8000/200 geplaatst. Jan: “Al deze systemen zijn gekoppeld aan een Yacht Control systeem. Zo heeft de klant zowel aan boord als onderweg volledig inzicht in alle beschikbare componenten zoals de airco, kachel, generator en lader en kan hij deze ook bedienen.”

Nog meer fraaie extra’s

Het schip werd ook voorzien van een nieuw brandstoffiltersysteem. Frederik Visser: “Met dit filtersysteem kan de klant de grote hoeveelheden brandstof aan boord continu in goede conditie houden”. Ook werd het schip voorzien van een complete digitale cockpit. Dankzij dit stukje digitalisering kan de klant op een centrale plek al zijn technische systemen overzien en bedienen. Frederik: “Hij kan de multifunctionele schermen gebruiken voor werk of ontspanning aan boord. Ook kan hij met een online koppeling het schip op afstand monitoren en bedienen – En ook niet onbelangrijk: de strakke vormgeving geeft het interieur een behoorlijke upgrade.”

Tevreden klant, blije monteurs

De klant heeft laten weten erg tevreden te zijn over de uitgevoerde werkzaamheden. Gerrit: “We wensen de klant een behouden vaart en staan in de toekomst graag weer voor hem klaar!”

Zelf een nieuw schip gekocht en ook behoefte aan een refit?

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp