Motorjacht Storm klaar voor ‘zonnige oorden’ dankzij complete refit

Het casco, de rompvorm, de aandrijving, de details; eigenaar Wiebbe Bonsink viel als een blok voor zijn motorjacht ‘Storm’. Onze monteurs kregen de opdracht om het jacht volledig te refitten en klaar te maken voor tochten richting de Middellandse zee. Volgens eigenaar Wiebbe maakten ze die opdracht méér dan waar..

Naar de zon

Wiebbe Bonsink had vooral praktische redenen om de boot te laten refitten: “Technisch gezien had de boot een goede basis, maar de man waarvan ik het jacht kocht, hield zijn reizen beperkt tot de Nordics. Ik wilde juist met mijn gezin de andere kant op, richting Middellandse Zee. Dat vroeg om een aantal aanpassingen..”


Kennis in huis én buiten huis

Een stabilisator, watermaker, airconditioning; onze monteurs voorzagen het motorjacht van alle gemakken. Willem-Jan Bonsink vertelt: “Wiebbe had ook als wens om data op afstand uit te kunnen lezen. Daarom zochten we de samenwerking met Yachtcontrol; een partij die gespecialiseerd is in dit soort techniek.” Volgens Wiebbe is dat een van de aspecten die het samenwerken met Aquaservice zo prettig maakt. “Je kunt een compleet project bij hen neerleggen. Ze hebben verschillende experts in huis en zetten de juiste mensen op de juiste plek. Waar hun eigen kennis stopt, huren ze experts uit hun netwerk in. Zo ben je als opdrachtgever verzekerd van één adres waar je totaal ontzorgd wordt.”

Niet bang

Aquaservice voerde in het verleden al vaker opdrachten voor Wiebbe uit. Ook dit keer kwam hij bewust bij Aquaservice terug. “Ze zijn betrouwbaar. Zowel in het nakomen van afspraken als in het leveren van kwaliteit. En ze deinzen niet terug voor een kritische opdrachtgever. Sterker nog: ze komen met goede adviezen en durven te sparren!”

Droom werkelijkheid

Over het eindresultaat is Wiebbe al net zo tevreden. “Onze verwachtingen zijn méér dan waargemaakt. Het jacht is nu helemaal compleet.” De eerste tochten over de Middellandse zee zijn inmiddels al een feit. Onder andere de Kroatische kust was de afgelopen tijd een favoriete verblijfsplaats voor Wiebbe en zijn gezin. “Maar we vinden het ook fijn om in Nederland te varen – dat is het mooie: Storm is tegen álles opgewassen!”

Heeft uw nieuwe aanwinst ook een refit nodig? Of heeft u een jacht op het oog, maar wilt u eerst inventariseren of een refit tot de mogelijkheden behoort? Leg het aan ons voor; wij helpen u graag verder!


Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp