Aquaservice Preferred Sales Partner van
Combi EPS

Combi EPS en Aquaservice werken intensief met elkaar samen. De Nederlandse fabrikant van elektrische aandrijfsystemen voor plezierjachten en beroepsvaart levert haar producten aan de groothandel en technisch specialist uit Zwartsluis. Daarmee is Aquaservice Preferred Sales Partner van Combi EPS in Nederland.

Aquaservice Preferred Sales Partner van Combi EPS

'We vullen elkaar aan'

Ruim een decennia geleden troffen Combi EPS en Aquaservice elkaar bij werkzaamheden voor een gezamenlijke klant. “Als fabrikant leverden wij het elektrische aandrijfsysteem, Aquaservice zorgde voor de perfecte installatie en integratie daarvan”, aldus Combi EPS-directeur Peter Jager. Nadien deed die samenwerkingssituatie zich nog enkele malen succesvol voor.

Installatie en integratie elektrische aandrijfsysteem

Elektrische stuwkracht

Voor de motoren maken we gebruik van de meest recente technieken. Onze producten zijn robuust, duurzaam, bedrijfszeker, innovatief, gebruiksvriendelijk en worden bovendien plug and play geleverd. Lees meer op de website van Combi EPS

Aquaservice - Combi EPS - Inboard motoren

Inboard

Elektrische Inboard motoren; Klein van formaat maar groot in prestatie.

Bekijk de inboard
Aquaservice - Combi EPS - Outboard motoren

Outboard

Combi E-thruster buitenboordmotoren, fluisterstil, robuust en bedrijfszeker.

Bekijk de outboard
Aquaservice - Combi EPS - POD motoren

POD

Combi Nautic saildrive of steerable POD motoren. Compact, duurzaam en stil.

Ontdek de POD
Aquaservice - Combi EPS - Hybrid motoren

Hybrid

Combi Paralel hybrid systems. Krachtig, zeer efficient en duurzaam.

Bekijk de Hybrid
“Nederlandse klanten gaan zeker van onze coöperatie profiteren”

Positieve klantervaringen als basis

De klanten waarvoor Combi EPS en Aquaservice gezamenlijk werkten, beaamden dat. Bonsink: “Zij roemden bij ons de kwaliteit van de geavanceerde, high-performance aandrijfoplossingen van Combi EPS.” Jager: “Wij kregen weer terug dat ze zeer te spreken waren over het installatie-, onderhouds- en servicewerk van Aquaservice.” Beide partijen gingen daarop in gesprek om tot een structureel partnership te komen, dat zoveel mogelijk voordelen op moest leveren voor nieuwe en bestaande klanten.

Geavanceerde, high-performance aandrijfoplossingen

Meer ruimte voor innovatie

Het leidde tot het worden van Preferred Sales Partner.”Nederlandse klanten profiteren van onze coöperatie”, stelt Jager. “Wij focussen ons nu op ontwikkeling, productie en levering; waar we als fabrikant sterk in zijn. Dat biedt ruimte voor nog meer innovatie, wat klanten vernieuwende elektrische aandrijvingen oplevert. Zowel in de lijn van standaard binnen- en buitenboord elektromotoren als voor custom-build oplossingen.”

Ontwikkeling, productie en levering binnen- en buitenboord elektromotoren
“Klanten zorgeloos laten varen, is de visie die Aquaservice en Combi EPS met elkaar delen”

Volledige ontzorging bieden

Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie en service. Voor al deze zaken kunnen klanten exclusief bij Aquaservice terecht als het om Combi EPS-producten gaat. “Vanuit onze groothandel in Zwartsluis, via www.bootplus.nl en ook op locatie. We hebben daarvoor alle technische knowhow in huis, maar kunnen natuurlijk ook terugvallen op de expertise van Combi EPS. Zo geven we invulling aan onze ambitie; bijdragen aan energietransitie.”

Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie en service - Aquaservice

Korte lijnen als kracht

Vertrouwen in de samenwerking is er volop. “Klanten zorgeloos laten varen, is de visie die Aquaservice en Combi EPS met elkaar delen”, duidt Jager. ”Daarin tonen we gelijke instellingen: we doen er alles aan om de klant tevreden te stellen. De randvoorwaarden daarvoor zijn er. Onze standplaatsen bevinden zich op een afstand van zo’n 10 km van elkaar. Logistiek en communicatief blijven de lijnen dus ultrakort. Dat komt de snelheid van onze service aan klanten zeker ten goede.”

Klanten zorgeloos laten varen - Aquaservice en Combi EPS

Inbouw / verkoop stations Combi EPS

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp