Aquaservice exclusief distributeur van Combi EPS

Vanaf nu zijn de elektrische aandrijfsystemen van Combi EPS exclusief verkrijgbaar bij Aquaservice. Voor ons de ultieme manier om een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Voor Combi EPS de mogelijkheid om uitsluitend te focussen op ontwikkeling, productie en levering – met nóg meer vernieuwende elektrische aandrijvingen als resultaat.


Perfecte combinatie

Ruim een decennia geleden troffen Combi EPS en Aquaservice elkaar bij werkzaamheden voor een gezamenlijke klant. “Als fabrikant leverden wij het elektrische aandrijfsysteem, Aquaservice zorgde voor de installatie en integratie daarvan”, vertelt Combi EPS-directeur Peter Jager. Na die eerste kennismaking werkten Aquaservice en Combi EPS nog een paar keer samen. “Het werd al snel duidelijk dat we elkaar perfect aanvulden”, vertelt Willem-Jan Bonsink, mede-eigenaar van Aquaservice.

Al veel over elkaar gehoord

De klanten waarvoor Combi EPS en Aquaservice gezamenlijk werkten, merkten dit ook meermaals op. Willem-Jan: “In gesprekken met klanten hoorden we regelmatig dat ze zo enthousiast waren over de kwaliteit van de geavanceerde aandrijfoplossingen van Combi EPS.” Peter: “En wij hoorden andersom dat klanten zo tevreden waren over het installatie-, onderhouds- en servicewerk van Aquaservice.” Dat vroeg om een structureel partnership, dat zoveel mogelijk voordelen moest opleveren voor nieuwe en bestaande klanten.

Meer ruimte voor innovatie

Vanaf nu is Aquaservice exclusief distributeur van Combi EPS. ”Nederlandse klanten gaan zeker van deze samenwerking profiteren”, vertelt Peter. “Wij kunnen ons nu focussen op ontwikkeling, productie en levering - iets waar we als fabrikant het beste in zijn. Dat biedt ruimte voor nog meer innovatie, zodat klanten uiteindelijk profiteren van nog meer vernieuwende elektrische aandrijvingen. Dat geldt voor de standaard binnen- en buitenboord elektromotoren, maar ook voor de custom-built oplossingen. Die ruimte ontstaat omdat Aquaservice de volledige distributie en orderafwikkeling gaat verzorgen.”

Volledige ontzorging

Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie en service. Voor al deze zaken kunnen klanten nu exclusief bij Aquaservice terecht als het om Combi EPS-producten gaat. “Dat kan via onze groothandel in Zwartsluis, de webshop www.bootplus.nl en ook op locatie” somt Willem-Jan op. “We hebben zelf alle technische knowhow in huis en kunnen terugvallen op de expertise van Combi EPS. Met deze samenwerking geven we concreet invulling aan onze ambitie: bijdragen aan de energietransitie.”

Korte lijnen en snelle service

Vertrouwen in de samenwerking is er volop. “We hebben allebei als visie dat we klanten zorgeloos willen laten varen”, legt Peter uit. ”En we doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.”

Willem-Jan vult aan: “Ook alle randvoorwaarden voor een succesvolle samenwerking zijn aanwezig. Onze standplaatsen bevinden zich op zo’n 10 km afstand van elkaar. Logistiek en communicatief blijven de lijnen dus ultrakort. Dat komt de snelheid van onze service aan klanten zeker ten goede.”

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp