Varen in de Amsterdamse grachten én het grote water op? Wij hebben de oplossing!

Bent u verzot op varen in de Amsterdamse grachten of vaart u regelmatig in gebieden waar de regelgeving omtrent fossiele brandstoffen de komende jaren flínk wordt aangescherpt? Dan ontkomt u niet aan een elektra-aandrijving. Maar wát als u ook graag de grote wateren wilt bevaren met een dieselaandrijving? Dan heeft Aquaservice de oplossing voor u…

Diesel én elektrisch aandrijven…

Een hybride voortstuwing met een combinatie van een elektra- en dieselaandrijving is dé oplossing als u zowel van de grachten als het grote water houdt. Onlangs hielpen we nog een sloepeigenaar die precies tegen dít probleem aanliep; hij híeld van de Amsterdamse grachten maar was daar met zijn dieselmotor niet lang meer welkom. Volledig overstappen op elektrisch was voor hem geen optie, want hij hield ook van langere tochten op open water. Guus: “We adviseerden hem om de bestaande dieselmotor te vervangen door een Vetus M3.29 (27 PK) en uit te breiden met een hybrid elektro motor (6 KW).”

De ultieme oplossing

Voor deze opdrachtgever de ultieme oplossing, want nu kan hij op groot water de Vetus diesel gebruiken terwijl de elektromotor de accu’s bijlaadt. Eenmaal in de Amsterdamse grachten kan hij volledig overschakelen op zijn elektrische aandrijving. Zo combineert hij het beste van twee werelden.

Exclusief distributeur Combi EPS

Volgens Guus was dit project een mooi voorbeeld van de klantgerichte aanpak die Aquaservice hanteert. “We kijken altijd heel specifiek naar de klantwensen en de vaarvoorkeuren, zodat we de oplossing kunnen bieden waar de klant het meest baat bij heeft.” Samenwerkingspartner Combi EPS zorgt ervoor dat Aquaservice advies en service van het hoogste niveau kan bieden. “Zij hebben uitzonderlijk veel ervaring in het combineren van een diesel- en elektrische aandrijving”, legt Guus uit. Aquaservice is exclusief distributeur van Combi EPS en bedient daarmee de gehele Nederlandse markt. Ook is zij Vetus Center voor particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland. Guus: “Klanten zijn bij ons dus verzekerd van één plek voor de aanschaf en het onderhoud van hun complete hybride vaaroplossing!”

Wilt u ook graag blijven varen in de Amsterdamse grachten én langere tochten op open water maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseur en ontdek of een hybride aandrijving ook voor u de juiste oplossing is!

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp