Aquaservice: hét adres voor de overstap naar elektrisch!

Elektrisch varen is volop in ontwikkeling en de interesse in de markt neemt in rap tempo toe. Ook bij Aquaservice is deze tendens duidelijk merkbaar. Overweegt u zelf de overstap naar elektrisch varen te maken? Dan helpen wij u daarbij. We vertellen u graag waar u zoal rekening mee moet houden en hoe wij u precies van dienst kunnen zijn…

Voor elk vaartuig t/m 25 meter of 20 ton

Niet iedereen weet het, maar nagenoeg élk vaartuig kan geschikt gemaakt worden voor elektrisch varen. Bij Aquaservice hebben we een oplossing voor (bijna) alle vaartuigen t/m 25 meter of 20 ton. Of het nu het gaat om het bepalen van de juiste aandrijving of de grootte van een batterijenpakket met bijpassende lader; onze specialisten staan voor u klaar en adviseren u vrijblijvend.

Van diesel naar elektrisch

Beschikt u op dit moment over een diesel motor? Dan helpt Aquaservice u graag bij de overstap van diesel naar elektrisch. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hybride systeem, maar ook meteen overstappen op volledig elektrisch. Vaak blijkt uit het eerste gesprek al wat de beste keuze voor u is. Wij denken graag mee, geven advies en dragen zorg voor de installatie - zo heeft u één adres waar u voor het hele pakket terecht kunt.

Inbouwen van motor- en accupakket

Kiest u voor een nieuwe motor en/of een bijpassend accupakket? Dan installeren wij het voor u. Dit kan in onze ruime werkplaats in Zwartsluis of bij één van onze gespecialiseerde service centers. Ook een modificatie van uw bestaande boot behoort tot de mogelijkheden. Onze gecertificeerde service centers en inbouwstations bevinden zich door het hele land. Zo weet u zeker dat er altijd een locatie in de buurt is die de installatie- of servicewerkzaamheden aan uw boot snel én professioneel kan uitvoeren.

Op maat gemaakte oplossingen

Heeft u behoefte aan een maatwerkoplossing voor uw boot? Geen probleem. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Stuur een mail naar verkoop@aquaservice.nl of bel ons op 085 - 023 95 50. Onze gespecialiseerde adviseurs helpen u graag verder!

Ook het adres voor onderhoud

Of het nu bij u op locatie is of in onze professionele werkplaats; wij helpen u graag bij eventuele defecten aan uw boot. Bij onderhoud op locatie is het uiteraard belangrijk dat uw boot of motor makkelijk hanteerbaar is en dat het werk eenvoudig op locatie uitgevoerd kan worden. In alle andere gevallen wijken wij graag uit naar onze werkplaats in Zwartsluis, die zich pérfect leent voor het uitvoeren van elektromechanisch onderhoud. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in dit type onderhoudswerk en beschikken over alle middelen en onderdelen om u snel te kunnen helpen. Veel onderdelen hebben we zelfs direct op voorraad zodat een snelle actie mogelijk is. En ook handig: omdat wij onze eigen elektromotoren produceren hebben we alle machines om het onderhoud in-house uit te voeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail via verkoop@aquaservice.nl of bel ons op 085 - 023 95 50. Onze adviseurs vertellen u alles wat u wilt weten over elektrisch varen en alles wat daarbij komt kijken!


Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp