Torqeedo

Torqeedo is een toonaangevend bedrijf en marktleider op het gebied van elektrische bootaandrijving met hoogwaardige accu’s. Het bedrijf is hier in 2005 mee gestart en de ontwikkeling heeft zich razendsnel doorgezet.

De missie van Torqeedo is het bieden van milieuvriendelijke en geavanceerde aandrijvingen voor boten in de watersport en beroepsvaart. De elektromotoren bieden een volwaardig en betaalbaar alternatief voor de reguliere bootaandrijving.

Er is voor uiteenlopende typen boten een modellenserie als aandrijvingsoplossing voor elektrisch varen beschikbaar. De hoofdmotoren zijn onder meer geschikt voor sloepen, zeiljachten en sportboten.

Het aanbod met elektromotoren onderscheidt zich op verschillende vlakken. Bijvoorbeeld als het gaat om de internationale bekendheid, betrouwbaarheid, kracht en innovatieve technologie. Kortom, er is sprake van topkwaliteit.

Torqeedo dealer - Bonsink Aquaservice

Uitgebreid assortiment Torqeedo elektromotoren en extra´s

Torqeedo heeft verschillende productgroepen beschikbaar. Het assortiment bevat onder meer elektrisch buitenboordmotoren en binnenboordmotoren, maar ook hybride aandrijving, Pod motoren en accu’s.

Op het gebied van outboards, ofwel elektrische buitenboordmotoren, is er alleen al sprake van meer dan twintig verschillende hightech bootmotoren.

De elektrische binnenboordmotoren bestaat uit de Deep Blue i serie elektromotoren. Deze serie is bestemd voor onder meer sportboten en jachten.

De Pod motoren zijn bij uitstek geschikt voor motorboten en zeilboten met een lengte tot tien meter.

Verder is er de elektromotorserie Hybride Drives met Deep Blue Hybrid en het Sail Drives aanbod met Deep Blue SD. Daarnaast is er een aanbod met accu´s en heeft Torqeedo ook reserveonderdelen en accessoires in het assortiment.

  • Outboards: Ultralight, Travel, Cruise, Deep Blue
  • Inboards: Deep Blue i
  • Pod Drives: Cruise
  • Hybdrid Drives: Deep Blue Hybdrid
  • Sail Drives: Deep Blue SD
  • Accu´s
  • Accessoires

Torqeedo dealer - Bonsink Aquaservice

Torqeedo outboards

Het aanbod met outboards is het meest uitgebreid met modellenseries als Ultralight, Travel, Cruise en Deep Blue.

De Ultralight serie is met elektrische aandrijving speciaal geschikt voor kajaks en lichte boten. De Travel buitenboordmotoren zijn ideaal voor onder meer rubberboten en sloeps. De Cruise serie met elektromotoren is weer perfect voor motorboten en zeilboten tot 10 ton. De Deep Blue lijn met buitenboordmotoren is op het gebied van elektrische aandrijving de beste keuze voor commerciële vaart en groene watersporters.

Torqeedo inboards

Op het gebied van binnenboordmotoren is de serie Torqeedo Deep Blue i beschikbaar voor elektrische aandrijving.

Deep Blue is een voortstuwingssysteem met grote kracht en vormt een compleet systeem met naadloze aansluiting van de verschillende onderdelen. Er is met deze serie sprake van een krachtig systeem dat perfecte prestaties levert met een groot bereik.

Speciaal voor zware boten is de Deep Blue i 1400 rpm geschikt. De snelle boten zijn het beste uit met een binnenboordmotor in de vorm van Deep Blue i 1800 rpm.

Overigens zijn deze binnenboordmotoren tegenwoordig ook geschikt om te plaatsen in boten met een schachtsysteem. Alle componenten zijn waterdicht en er is sprake van optimale veiligheid.

Torqeedo Pod elektromotoren

De Pod elektromotoren van Torqeedo zijn hightech uitgevoerd en leveren een krachtige aandrijving met prestaties in de klasse van 5 tot 20 pk.

De Pod motoren met de Cruise serie zijn bij uitstek ideaal voor de toepassing tot 10 ton motorboten en zeilboten.

De Cruise FP betreft bijvoorbeeld een Fixed Pod motor en is simpel onder de boot te bevestigen. Bovendien hebben deze elektromotoren het voordeel licht en compact te zijn. Er is voor zeilboten een keuze tussen een uitvoering met een klapschroef of vaste schroef. Deze serie is bestendig tegen zeewater.

Deep Blue Hybrid en Deep Blue Sail Drive

Deep Blue Hybdrid motoren van Torqeedo voorzien in een elektrische aandrijving voor zeilboten met een lengte tussen 40 en 80 voet. Ook is het een perfecte oplossing voor commercieel geëxploiteerde hybrideschepen.

Het voordeel is dat er sprake is van een geïntegreerd systeem en aan boord met de toepassing van een volledig energiebeheersysteem. Deep Blue Sail Drive is speciaal geschikt voor catamarans en zeilschepen. De Cruise10.0 FP Saildrive is weer ideaal voor zeilboten tot 10 ton.

Bonsink Aquaservice als officieel dealer van Torqeedo

Bonsink Aquaservice treedt op als officieel dealer van Torqeedo elektromotoren. Daarnaast zijn wij vakspecialist in inbouw en onderhoud en leveren wij onder andere ook zonnepanelen voor uw boot.

Wij staan graag voor u klaar met de milieuvriendelijke aandrijving van Torqeedo. Bonsink Aquaservice biedt een totaaloplossing en beschikt over vakbekwame medewerkers met kennis van zaken. Of het nu gaat om advies, de levering, inbouw of onderhoud van Torqeedo-producten, wij zijn u graag van dienst.

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke aandrijving voor uw vaartuig? Bonsink Aquaservice staat voor u klaar. Bel ons gerust op +31(0)85 023 95 50. Of kom bij ons langs in onze watersportwinkel in Zwartsluis (Zomerdijk 78).

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp