Zonnepanelen op uw boot monteren en aansluiten

Vindt u het prettig om langere tochten te maken met uw boot? Dan is het de moeite waard om zonnepanelen te laten installeren op uw vaartuig. Hiermee kunt u uw boot altijd en overal van energie voorzien, waardoor u minder afhankelijk bent van walstroom.

De zonnepanelen vangen het licht van de zon op en zetten dit om in energie. Deze energie kan vervolgens op uw boot worden opgeslagen, waardoor u comfortabel kunt varen.

Meer vrijheid is slechts één van de redenen waarom zonnepanelen in trek zijn bij watersporters. Deze panelen zijn namelijk ook een duurzame optie, aangezien u gebruik maakt van "schone" energie.

Bent u veel op het water te vinden? Dan bent u na verloop van tijd zelfs voordeliger uit met een paar zonnepanelen aan boord.

Zonnepanelen boot montage

De mogelijkheden met zonnepanelen

Bij Bonsink Aquaservice kunnen wij u helpen met het uitzoeken, monteren en installeren van uw zonnepanelen. Zo heeft u de keuze tussen traditionele en flexibele zonnepanelen.

De traditionele variant is ontzettend stevig en wordt op een permanente plek bevestigd. Het rendement van deze panelen is uitstekend.

Vindt u het juist prettig om lichtere panelen te laten plaatsen die bovendien verplaatst kunnen worden? Dan zijn flexibele zonnepanelen de juiste keuze.

Voor allebei de soorten geldt dat onze monteurs in staat zijn om ze op uw boot te installeren. U hoeft zelf dus niets te doen om gebruik te kunnen maken van deze handige hulpmiddelen. Dat is een belangrijk onderdeel van de service die we bij Bonsink Aquaservice te bieden hebben.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp