Elektrisch varen met een (diesel)motor: de mogelijkheden

Elektrisch varen is de nieuwe trend op het gebied van watersport. Dat is natuurlijk niet voor niets. Een elektrische motor brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo is deze manier van varen aanzienlijk stiller. Bovendien is het gebruik van elektriciteit een duurzaam alternatief, aangezien het voor minder schadelijke uitstoot zorgt.

Elektrisch varen met uw boot

Varen met een hybride elektrische dieselmotor

Ondanks dat de capaciteit van elektrische accu's steeds groter wordt en niet onder doet voor een brandstofmotor, ervaren sommigen dat de kracht van deze motoren toch tegenvalt in vergelijking met traditionele dieselmotoren.

In dat geval is het een ideale keuze om te varen met een hybride elektrische dieselmotor. Hierbij krijgt u het beste van twee werelden: de kracht van een dieselmotor en de stilte en duurzaamheid van een elektrische accu.

Elektrisch varen met Bonsink Aquaservice

De mogelijkheden op het gebied van elektrisch varen zijn eindeloos. Daarom is het prettig wanneer u terechtkunt bij een gespecialiseerde leverancier die u passend advies kan geven. Bij Bonsink Aquaservice hebben wij alle kennis op zak om u te helpen met het vinden van de perfecte elektrische (diesel)motor.

Bovendien staan wij zelfs na een aankoop voor u klaar. Onze ervaren monteurs weten namelijk precies hoe ze uw motor het beste kunnen onderhouden. Zo bent u ervan verzekerd dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw gloednieuwe motor.

Bent u dus op zoek naar de beste service op het gebied van watersport? Kom dan gerust een keer langs bij Bonsink Aquaservice, want wat u ook zoekt: wij helpen u.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp