Upgrade Klipper voor off-grid wonen

De klipper van de familie Van Hasselt/Lammers heeft bij ons een uitgebreide upgrade gehad. De familie wilde heel graag aan boord van hun schip wonen. Hun wens was om geheel self supporting te worden zodat zij niet meer afhankelijk van walstroom zouden zijn.

We hebben een uitbreiding gedaan van een 1150A OPzV Eternity gel tractieset, er zijn acht zonnepanelen van 330W per stuk geïnstalleerd en het schip is voorzien van een krachtige Victron lader/omvormer, de Quattro 24/5000-100. Dit systeem is eenvoudig te bedienen door de Cerbo GX Touch 50. Dit paneel is heel gebruikersvriendelijk en geeft alle gewenste informatie over het energie niveau aan boord.

Voor de montage van de zonnepanelen hebben we speciale steunen ontworpen waarop de panelen konden worden geplaatst. Hierdoor werd er op het dek niet geboord en geschroefd waardoor de kans op lekkage werd uitgesloten.

Deze upgrade geeft de familie van Hasselt/Lammers de vrijheid om overal te kunnen liggen en dit levert natuurlijk een forse besparing op de kosten van walstroom. Wij wensen hun veel woon- en vaarplezier!

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp