Nieuwe Vetus Motor biedt familie De Boer nóg meer vaarplezier!

Toen familie De Boer bij ons kwam met een motorstoring aan hun Peugeot Indenor motor, werd al snel duidelijk dat er een vervangende motor moest komen. In tegenstelling tot de motor, was de keerkoppeling nog in prima conditie. Daarom zochten we naar een alternatieve motor die precies over de juiste specificaties beschikte om aan deze bestaande keerkoppeling te worden gemonteerd. De Vetus M4.56 A Serie 52 PK bleek de perfecte keuze…

Stille motor

Eén van grootste voordelen van de Vetus M4.56 A Serie 52 PK is de watergekoelde bovenkap. Dankzij deze watergekoelde kap wordt de stralingswarmte van de motor volledig geabsorbeerd. Daardoor wordt de temperatuur gereduceerd tot maar liefst 15°C, oftewel: een warmtereductie van 20%. Ook zorgen de solide aluminium bovenkap én het luchtfilter voor een flinke demping van het motorgeluid. Uit tests komt naar voren dat het geluidsniveau circa 5 dB(A) lager is. Bij een kruissnelheid van ongeveer 2200 tpm is de motor zelfs “fluisterstil”.

Nog meer gemak

De nieuwe Vetus Motor levert nog meer praktische voordelen op. De watergekoelde bovenkap is namelijk zó ontworpen dat je er eenvoudig op kunt staan, waardoor het werk rondom de motor een stuk eenvoudiger wordt. Ook beschikt de motor over aanvullende features die zorgen voor extra installatie-, onderhouds- en gebruiksgemak. Denk bijvoorbeeld aan de makkelijke bereikbaarheid van oliefilters of brandstofaansluitingen, maar ook aan het makkelijk in- en uitschakelen van de elektrische brandstofopvoerpomp via het contactslot. Voor de familie De Boer levert deze motor dus niet alleen meer vaarplezier op, maar ook tál van praktische gebruikersvoordelen.

Benieuwd naar alle features van de Vetus-motor en de voordelen die ze met zich meebrengen? Klik snel op de link en ontdek alles over de Vetus M4.56 A Serie 52 PK!


Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp