Snelle actie tijdens vervelende vakantieonderbreking…

Deze zomer meldde zich een klant met schade aan zijn roer en schroef. Deze schade was buiten zijn schuld om ontstaan, door een ongelukkige beslissing van een sluiswachter. Helaas was dit niet het enige probleem. Ook de polyester romp bleek beschadigd. Aan ons de taak om de schade zo snel mogelijk op te lossen, zodat de klant weer verder kon genieten van zijn vakantie.

Boot op transport

Bij een inspectie op locatie bleek al snel dat het roerwerk en de schroef ernstig beschadigd waren. Daardoor was een noodreparatie ter plekke helaas niet mogelijk. Na overleg met de klant, de verzekering en het bergingsbedrijf besloten we de boot op transport te zetten richting Zwartsluis. Aldaar kreeg de boot een plek in onze eigen full service werkplaats.

Binnen een mum van tijd opgelost

Eenmaal gestald in onze werkplaats, werd de complete roerinstallatie door een van onze monteurs vernieuwd. Ook werd de schroefschade volledig hersteld. Het incident vond plaats mídden in de vakantieperiode van de klant. Des te meer reden om snel en gericht te werk te gaan. Gelukkig hebben we ondertussen heel wat jaren expertise en ervaring, waardoor we de werkzaamheden in korte tijd konden uitvoeren.

Verbindende factor tussen klant en verzekeraar

Vooraf en tijdens de werkzaamheden hielden we nauw contact met de klant en diens verzekeraar. Bij Aquaservice zijn we bekend met dit soort reparatieprocessen én gewend om snel te schakelen, bovendien hebben we snel de juiste expertise op de juiste plek klaarstaan. Daarom fungeren we regelmatig als verbindende factor. Voor klanten voelt dit vertrouwd en het bespoedigt het proces met verzekeringen etc. Maar het belangrijkste: zo kunnen we de reparaties elke keer weer vlot uitvoeren en kon ook de vakantie van de klant spoedig vervolgd worden!

Bent u op doorreis of in de buurt en loopt u schade op? Wij helpen u verder op weg!

Of het nu gaat om een reparatie, het faciliteren van een transport- of sleepklus óf het contact met uw verzekering; wij helpen u graag!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp