Nieuwe BOW PRO boegschroef voor ‘Noor’

Het klassiek gelijnde motorvlet ‘Noor’ werd onlangs voorzien van een nieuwe VETUS BOW PRO boegschroef. Het belangrijkste voordeel? De proportionele aansturing én de wisselstroomtechniek. Dankzij de praktische voordelen die daarmee gepaard gaan kan dhr. Visser met nóg meer plezier varen!

De bestaande Max Power CT60 boegschroef werd afgelopen winterseizoen door één van onze monteur vervangen door een BOW PRO boegschroef van Vetus. Zo kan eigenaar Frederik Visser o.a. genieten van minder geluidsoverlast én toegenomen wendbaarheid.

Onlangs volgden onze medewerkers nog een training over BOW PRO om meer te leren over de verschillende voordelen van de boegschroef. Eén van hen verklaart: “Dankzij proportioneel gebruik van de boegschroef kun je heel gedoseerd de boeg van het schip bijsturen, wat veel rustiger en stiller gaat dan bij een conventionele boegschroef.” Een ander belangrijk voordeel is volgens hem het gebruik van wisselstroomtechniek. “Daardoor hoeven er geen koolborstels meer gebruikt te worden en is er dus minder onderhoud nodig. Dit type boegschroef is ook langer inzetbaar dan zijn traditionele voorgangers.”

Lees hier het artikel over de training! : https://aquaservice.nl/actueel/wij-zijn-sinds-kort-echte-vetus-bow-pros

Ook is het bijzonder praktisch dat BOW PRO de optie biedt om een 24 volt boegschroef te gebruiken in een 12 volt installatie. Het laden gebeurt door een ingebouwde regelaar in de BOW PRO boegschroef. Hier hoeven geen losse componenten voor geïnstalleerd te worden. Zo kun je dus met grotere vermogens werken, zonder dat er allerlei aanpassingen nodig zijn.

Heeft u ook interesse in een Vetus BOW PRO boegschroef of bent u op zoek naar een juiste vervangende boegschroef? Laat het ons weten wij adviseren u graag!

> Ja, ik wil advies

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp