“Met de nieuwe hijsinstallatie is het gebruiksgemak enorm verbeterd!”

In het najaar van 2022 kwam de eigenaar van de Grand Banks 42 met een mooi vraagstuk bij ons: hij wilde zijn boot laten uitrusten met een nieuwe hijsinstallatie. Reden voor de vernieuwing? De aanschaf van een zwaardere en grotere bijboot. Het te water laten van deze boot moest op een eenvoudige en veilige manier kunnen gebeuren. Aan ons de uitdaging om een hijsinstallatie te creëren die aan deze behoefte kon voldoen. En een extra verzoek: de esthetiek van de boot moest zoveel mogelijk behouden blijven.

Monteur Gerrit van Asselt ging aan de slag met een hijsinstallatie die volledig op maat voor de klant werd gemaakt. “Het was mooi om tot op detailniveau mee te denken en met vindingrijke oplossingen te komen”, vertelt hij enthousiast. In nauw overleg met de klant ontwikkelde hij een kraan die zowel hydraulisch als elektrisch bedienbaar is.

Benieuwd naar de werking van deze hijsinstallatie? Check de onderstaande filmpjes:

https://youtube.com/shorts/6rLw6b4GSug?feature=shared

https://youtu.be/n6pbu87bFL8?feature=shared

De kraan werd volledig in RVS uitgevoerd en afgewerkt in kleur. “Zo ontstond een stijlvol eindresultaat, helemaal aansluitend bij het fysieke karakter van de boot” verklaart Gerrit. En het allerbelangrijkst: de klant was erg tevreden met het eindresultaat. “Hij gaf aan dat het gebruiksgemak enorm is verbeterd; dat was natuurlijk onze hoofddoelstelling!”, sluit Gerrit enthousiast af.

Bent u op zoek naar een soortgelijke oplossing? Of heeft u een inventief idee voor uw boot? Laat het ons weten, want voor Aquaservice is niks is te gek!

Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

Bel: +31 (0)85 023 95 50|Mail: info@aquaservice.nl | WhatsApp: +31 (0)85 023 95 50

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp