Camper upgrade

Een klant kwam bij ons met het verzoek om een upgrade van de stroomvoorziening in zijn camper Concorde Liner. Hij had problemen met zijn huidige voorziening. Tevens had de klant de wens om een airco te laten plaatsen. De klant was al in het bezit van een Mastervolt Combi welke wellicht nog wel gerepareerd had kunnen worden. Echter een upgrade kon op deze combi niet meer worden uitgevoerd.

Er werd dus besloten om een nieuwe Mastervolt installatie MV Combi Pro 12/3000-150 te installeren. Daarbij zijn de accu’s vervangen door type AGM 12/130 en werd er een extra accu geplaatst voor meer capaciteit.

De Mastervolt installatie wordt bediend met een MV Easy View 5. Dit type kenmerkt zich door optimaal bedieningsgemak en een simpel menu met makkelijke mogelijkheden.

Met deze nieuwe installatie was er ook voldoende capaciteit om een Webasto Cooltop RTE16 24V Dak Airco te plaatsen. Het jaar ervoor had de klant nog een mooie nieuwe Dometic RMD 10.5XT koelkast laten inbouwen. Deze klant heeft zijn koude klimaatbeheersing dan ook optimaal voor elkaar.

De merken Dometic, Webasto en Mastervolt staan bekend om hun compatibiliteit en gebruiksgemak en worden veelvuldig ingebouwd in campers en vaartuigen.

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp