Boegschroef Upgrade Pakket

Bent u in het bezit van een BREON, Kalkman of DUCO ketting-aangedreven boegschroef, dan hebben wij voor u de perfecte oplossing om deze set een upgrade te geven.

Onlangs heeft een klant van ons hinder ondervonden doordat de ketting knapte van de haakse overbrenging. Hij had een BREON boegschroef. De klant lag daardoor in zijn vakantie noodgedwongen aan de kant, wat natuurlijk erg vervelend is als je op doorreis bent. Wij hebben het schip daarom droog gezet en de storing onderzocht, het was helaas niet meer te herstellen aangezien er geen passende onderdelen meer voorhanden waren.

In overleg met de klant hebben we de upgrade-set aan boord geïnstalleerd. De BREON boegschroef is door onze monteur gedemonteerd, de huidige buis was in goede staat en de maatvoering was 250 mm waardoor we de buis zo konden aanpassen zodat er een VETUS BOW125D op geïnstalleerd kon worden. Zie foto’s hieronder van de upgrade.

Bent u in het bezit van één van deze boegschroeven (BREON, Kalkman of DUCO ketting-aangedreven) en wilt u deze upgrade-set geïnstalleerd hebben aan boord, neem dan vrijblijvende contact op met één van onze specialisten. Wij spreken graag met u de passende mogelijkheden door.


Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp