Webasto

De Marine producten van Webasto zijn voornamelijk gericht op klimaatbeheersing aan boord. De verwarmings- of airconditioningsystemen voor uw schip worden al 50 jaar door Webasto ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. De scheepsverwarmingssystemen van Webasto zijn geschikt voor grote en kleine schepen en onder te verdelen in centrale verwarming en luchtverwarmingssystemen. Wat betreft de keuze kunnen wij u adviseren.

Tegenwoordig is ook een airconditioningsysteem niet meer weg te denken uit een boot. Webasto zelf omschrijft het dat u boot in de volle zon al snel een drijvende oven kan worden en biedt daarom een uitgebreide lijn van airconditioningsystemen voor aan boord. De diverse systemen kunnen door ons aan u worden uitgelegd en wij adviseren u graag in de keuze.

Als officieel Webasto dealer leveren wij:
- Webasto kachels
- Scheepverwarming
- Centrale verwarming
- Luchtverwarming
- Airconditioning
- Elektrische schuifdaken
- Koelkasten, koelboxen, koellades & vriezers (Webasto Indel Marine)

Bekijk hier het volledige assortiment van Webasto »

webasto - Bonsink Aquaservice
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp