Webasto kachels voor boten

Bij Bonsink Aquaservice vindt u alleen de beste merken, qua onderdelen en accessoires, voor uw boot. In de categorie verwarming denken kenners waarschijnlijk meteen aan Webasto; dit toonaangevende bedrijf is een vertrouwde leverancier van maritieme verwarmingstechnologie.

Als doorgewinterde watersporter wilt u waarschijnlijk het liefst het hele jaar rond gebruikmaken van uw vaartuig. Nu zal dit waarschijnlijk niet lukken, maar we begrijpen dat de avonden soms koud kunnen zijn. Dan is een goede kachel een zeer fijne aanvulling op uw uitrusting.

Het assortiment van Webasto biedt een passende vorm van verwarming voor iedere boot. 

Webasto kachels voor boten

Webasto kachels; uitgekiende prestaties

In een beperkte ruimte zoals de kajuit van een schip, is het belangrijk dat een compacte verwarmingsunit alle comfort biedt en bovendien, boven alles, veilig is.

De kachels en andere verwarmingsproducten van Webasto die wij u kunnen leveren, zorgen voor een aangename warmte en gaan een te hoge luchtvochtigheid tegen. Ze zijn eigentijds vormgegeven en voldoen uiteraard aan alle geldende eisen vanuit de industrie. Ook zijn er oplossingen om heerlijk uitgebreid te douchen met een royale hoeveelheid warm water.

Bonsink Aquaservice helpt u bij het keuzeproces en zorgt dat u snel en effectief over de juiste Webasto kachel in uw boot kunt beschikken.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp