Nanni Diesel motoren en generatorsets

Nanni Diesel mag zich mag rekenen tot de wereldwijde top drie in scheepsmotoren tot 300 pk en generatorsets vanaf 3.5 kW t/m 492 kW. Het Franse A-merk ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt beide producten. Zowel de scheepsmotoren als generatorsets van Nanni Diesel zijn speciaal ontworpen voor de professionele en recreatieve vaart.

Waarom kiezen voor Scheepsmotoren van Nanni Diesel?

Klein van formaat, licht in gewicht en zeer stil. Dat kenmerkt de scheepsmotoren van Nanni Diesel. Daarnaast zijn de geluidsarme motoren door hun revolutionaire techniek ook nog eens bijzonder zuinig. Ze hebben een uitlaatgasemissie, die ver beneden de gestelde norm in de Europese wetgeving ligt. Nog een groot voordeel? De motoren van Nanni Diesel zijn niet alleen leverbaar met keerkoppeling of waterjet, maar ook met saildrive en hekdrive.

Kenmerken en voordelen Nanni Diesel saildrive:

 • Makkelijke installatie en service
 • Geforceerd smeersysteem
 • Geïntegreerd oliekoelsysteem
 • Structuur van hoge sterkte aluminiumlegering
 • Corrosiebestendige bescherming
 • Elektrisch geïsoleerd van de motor
 • Combinatie met vaste of vouwbare schroefconfiguraties mogelijk

Nanni Diesel motoren en generatorsets

 - Bonsink Aquaservice

Hekdrive

Hekdrive aandrijfsysteem van Nanni Diesel is een van de meest efficiënte voortstuwingssystemen voor pleziervaartuigen. Het combineert het beste van twee werelden. Hoe? Door betrouwbaarheid binnenboord samen te brengen met buitenboordmotorgemak en ruimtebesparing. Zo biedt hekdrive bootbouwers een verhoogde ontwerpflexibiliteit en meer veelzijdigheid in motorplaatsing. Voor booteigenaren resulteert hekdrive in meer efficiënte stuwkracht. De schroefas loopt immers parallel aan de waterlijn van de boot.

Kenmerken en voordelen hekdrive Nanni Diesel

 • Eenvoudig te installeren
 • Geïntegreerd uitlaatsysteem
 • Power trim en stuurbekrachtiging
 • Koppelingsassemblage voor moeiteloos schakelen
 • Uitstekende manoeuvreerbaarheid
 • Beter prestatie dan een aslijnmotor op gelijk vermogensniveau
 • Mercathode-systeem voor bescherming tegen galvanische corrosie
 • Tegengesteld draaiende schroef bij dubbele motorinstallatie
 • Propeller van aluminium of roestvrijstaal

Generatorsets

Nanni Diesel biedt een reeks vrijstaande generatorsets. Deze zijn op maat gemaakt en zowel met als zonder geluidsomkasting beschikbaar. Het gamma generatorsets van Nanni Diesel heeft vermogensbereik van 3,5 kW tot 492 kW en is voorzien van alle benodigde systemen voor bijvoorbeeld koeling of uitlaat. Nanni Diesel biedt drie series generatorsets aan:

QMF-serie

De generatorsets van de QMF-serie zijn speciaal ontworpen voor pleziertoepassingen. Daarom rust Nanni Diesel deze generatoren uit met een degelijke behuizing van geïsoleerde, geverfde aluminium panelen. Zowel de motor als de alternator zijn watergekoeld. Dit zorgt voor een maximale levensduur en een soepele werking.

QMS-serie

De Alternators in het QMS-gamma zijn vervaardigd door Mecc Alte, een wereldleider in de productie van compacte synchrone alternatoren. De meeste generatorsets van de QMS-serie kunt u verkrijgen met een optionele geluidsomhulling met meerdere toegangspoorten voor alle noodzakelijke verbindingen en onderhoudsitems.

QLS-serie

Het QLS-programma levert Nanni Diesel met alternatoren van Leroy Somer. Een internationaal gerenommeerde fabrikant vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Deze generatorsets bieden niet alleen rustige, betrouwbare stroomtoevoer voor pleziertoepassingen, maar zijn ook perfect geschikt voor continu gebruik.

Gerelateerde technologieën

Naast scheepsmotoren en generatorsets biedt Nanni Diesel ook gerelateerde technologieën: brandstofsystemen, regelingen, luchtbehandeling, filtratie, emissieoplossingen en elektrische energieopwekkingssystemen. Dankzij dit brede assortiment levert het Franse bedrijf een volledig scala aan krachtoplossingen.

Wereldwijd netwerk voor klantondersteuning

Nanni Diesel beschikt over een wereldwijd netwerk van onafhankelijke distributie- en dealerlocaties. Er zijn strenge criteria mee gemoeid om tot dit netwerk toe te mogen treden. Aquaservice is dan ook blij dat het de producten van Nanni Diesel mag leveren, installeren en onderhouden.

Meer weten over Nanni Diesel? Ga dan naar nannidiesel.com of neem contact met ons op.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp