Inbouw motoren in uw boot

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig de installatie van uw motor verzorgen. Wij maken gebruik van kwalitatieve producten uit onder meer het assortiment van Vetus; Mitsubishi, Hyundai en ook Deutz motoren inclusief alle bijbehorende equipment kunnen wij voor u inbouwen.

Inbouw van diesel- en elektromotoren

Behalve de compacte dieselmotoren (vanaf 11 pk) kunnen wij ook zeer krachtige zescilinder dieselmotoren tot wel 300 pk inbouwen. Met het oog op het milieu, maar ook uw vaarcomfort leveren wij bovendien elektromotoren. Dankzij elektrische aandrijving kunt u nagenoeg geluidloos varen zonder geur van dieselolie en zonder belasting van natuurgebieden. Nieuw is ook de hybride-installatie. Hiermee kunt u enkele uren stil en rustig 'voort-tokkelen' dankzij een combinatie een dieselmotor en een elektromotor.

Uiteraard verzorgen wij ook de aanverwante equipment zoals de uitlaatsystemen, brandstofsystemen, schroeven en besturing.

Inbouw motoren Inbouw motoren
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp