Laat de keerkoppeling van uw boot repareren of vervangen

Een goed functionerende boot is essentieel voor iedereen die van watersport houdt. Daarom is het vervelend en frustrerend wanneer één van de onderdelen op uw boot niet meer optimaal functioneert.

Zo kan de keerkoppeling gevoelig zijn voor schade en defecten. Met als gevolg dat uw boot door gebrek aan aandrijving onbestuurbaar wordt, wat uiteraard voor gevaarlijke situaties kan zorgen. In dat geval is het belangrijk dat u de keerkoppeling laat vervangen of repareren door een expert.

Keerkoppeling boot reparatie of vervanging

Reparatie of vervanging van de keerkoppeling

Bonsink Aquaservice heeft de juiste expertise om alle problemen met uw keerkoppeling netjes te verhelpen. In sommige gevallen gaat het om een klein defect dat eenvoudig kan worden gerepareerd.

Is de keerkoppeling echter teveel versleten, dan is het noodzakelijk om een nieuw exemplaar te installeren. Ook in dat geval kunt u terecht bij Bonsink Aquaservice voor nieuwe onderdelen voor uw boot.

De service van Bonsink Aquaservice

Goed onderhoud is een van de beste manieren om defecten te voorkomen. Het is dus belangrijk om uw boot regelmatig te laten controleren. Ook dit is een van de services die Bonsink Aquaservice aanbiedt.

U kunt bij ons terecht voor een grondige controle waarbij alle onderdelen van uw boot uitgebreid worden geïnspecteerd. Tijdens deze controle kunnen beginnende defecten ook worden opgespoord, wat de veiligheid van uw boot alleen maar ten goede komt.

Naast uw keerkoppeling kunnen we ook alle andere onderdelen van uw boot vervangen wanneer dit nodig is. Hierbij leveren wij alleen kwalitatieve producten die helemaal aansluiten op uw wensen.

Bonsink Aquaservice staat dus altijd voor u klaar: welke technische problemen u ook tegenkomt.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp