Aquaservice, ook voor caravans en campers!

Aquaservice staat bekend als een van de specialisten op het gebied van watersport in Nederland. Ons bedrijf is gespecialiseerd als het aankomt op watersportartikelen en bootmaterialen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor inbouw, reparatie en onderhoud van motoren en andere onderdelen van uw boot.

Wist u echter dat u ook bij ons terecht kunt met uw caravan of camper? Door onze ervaring op het gebied van de watersport kunnen wij ook als het op de RV-markt aankomt onze diensten leveren. Zo weet u zeker dat uw caravan of camper straks ook helemaal klaar is voor het vakantieseizoen!

Caravans en campers Zwartsluis

Alles voor uw caravan of camper

Eigenlijk is er niet eens zo heel erg veel verschil tussen een tochtje maken met een jacht of met een camper. Bij allebei heeft u namelijk de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en heeft u alles wat u maar nodig heeft bij de hand. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we bij Aquaservice ook onze diensten aanbieden aan mensen die op wielen op reis gaan, en niet op het water.

U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen in onze winkel, waar wij een ruim aanbod aan artikelen voor u klaar hebben staan. Dit zijn artikelen die u in uw caravan of camper kunt gebruiken, maar ook die u kunt gebruiken bij het onderhouden van uw voertuig.

Veel artikelen die wij verkopen komen overeen tussen beide soorten recreatief vervoer, maar er zijn ook artikelen die specifiek zijn gericht op campers en caravans. Deze verkopen wij louter van de beste merken die er op dit gebied te vinden zijn.

Echter kunt u bij ons niet alleen terecht voor de beste producten, wij zijn ook bedreven op het gebied van onderhoud, reparaties en meer. Wij kunnen voor u werkzaamheden aan elektronica (laders, omvormers, accu’s en zonnepanelen) uitvoeren, maar ook aan zaken als koelkasten, airco’s, toilet en sanitair en kachels. Alles wat u bij uw camper maar nodig heeft wordt door ons voor u uitgevoerd.

De beste accu's bij elkaar

Een accu is zowel op een jacht als in een caravan of camper onmisbaar. Als er een defect is aan uw accu kan dit dan ook voor grote problemen zorgen. Uw voertuig kan niet van zijn plek komen en dat is vooral lastig als u ergens staat waar geen mensen in de buurt zijn.

Bij Aquaservice vindt u accu's van kwaliteitsmerken, waarbij u er op mag rekenen dat deze niet zomaar gaan haperen. Aquaservice heeft veel ervaring met de bekende fabrikanten Concorde, Dethleffs en Hymer. Dit zijn bedrijven waarvan u de campers door heel Nederland en ver daarbuiten ziet rijden.

Dit allemaal met accu's die als een zonnetje werken. Wij zorgen bij Aquaservice voor goed onderhoud van de accu in uw camper, of zorgen ervoor dat deze bij een mankement vervangen wordt.

De beste fabrikanten voor uw camper

Ook op het gebied van artikelen en andere accessoires voor uw camper of caravan zit u goed bij ons. We hebben namelijk het dealerschap van nog meer topmerken weten te verwerven. Zo verkopen wij op het gebied van de elektronica aan boord de producten van Mastervolt en Whisper Power. Dit zijn betrouwbare merken waar kwaliteit wordt geleverd.

Als het aankomt op koeling en airco's aan boord, dan raden wij u de producten aan van de fabrikanten Dometic en Webasto. Bij het eerstgenoemde merk zit u dan ook nog goed voor producten op het gebied van het koken in caravan en camper, terwijl laatstgenoemde merk ook actief is met de productie van verwarming.

Toilet en sanitair zijn zowel op een jacht als in een caravan of camper heel belangrijk. Één van de beste merken die deze producten levert is Thetford. Goede producten waarbij u er op kunt rekenen dat u niet zomaar voor onaangename verrassingen komt te staan.

U zoekt een bedrijf dat u kan helpen aan zonnepanelen? Dan zijn wij officieel leverancier van het merk Sunpower. Wij verkopen dan ook nog de producten van Jabsco, dat excelleert op het gebied van sanitair en pompen.

Op reis met de camper? Eerst eens bij Aquaservice langskomen!

Bij Aquaservice staan experts klaar die graag voor u aan de slag gaan. Wij houden er niet van om tegen onze klanten nee te zeggen en zullen dan ook altijd ons best doen om al uw wensen uit te laten komen.

We kunnen de accu van uw camper voor u checken of vervangen, maar u kunt bij ons ook de beste artikelen kopen voor uw camper. Aquaservice is de expert voor alles wat met watersport te maken heeft, maar ook voor campers en caravans vindt u bij ons de beste service die er te vinden is!

We hopen u dan ook snel een keer in onze winkel in Zwartsluis te mogen begroeten.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp