WhisperPower dealer

WhisperPower is internationaal toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, productie en onderhoud van moderne dieselgeneratoren voor de opwekking van energie. WhisperPower generatoren worden door ons toegepast aan boord van jachten, maar WhisperPower biedt ook mobiele generatoren die op elke gewenste locatie kunnen worden ingezet.

WhisperPower beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van gecombineerde generator/elektronica systemen (hybride) en heeft veel kennis van de markt. Met het excellente team van topontwikkelaars wordt de volgende generatie “power generation” systemen ontwikkeld die met behulp van elektronica en energie opslag in de accu substantieel minder brandstofverbruik hebben en daardoor veel minder uitstoot van CO2 en andere uitlaatgassen.

WhisperPower (mobiele) generatoren

Als dealer van WhisperPower kunnen wij u de producten leveren, installeren en onderhouden. Het assortiment van WhisperPower bestaat uit maritieme generatoren, mobiele generatoren en Off-Grid producten.

Bekijk het gehele assortiment van WhisperPower »

WhisperPower dieselgeneratoren - Bonsink Aquaservice
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp