Whisper Power dealer

Whisper Power BV is internationaal toonaangevend op het gebied van ontwikkeling, productie en onderhoud van moderne dieselgeneratoren voor de opwekking van energie. Whisper Power generatoren worden door ons toegepast aan boord van jachten, maar Whisper Power biedt ook mobiele generatoren die op elke gewenste locatie kunnen worden ingezet.

Whisper Power BV beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van gecombineerde generator/elektronica systemen (hybride) en heeft veel kennis van de markt. Met het excellente team van topontwikkelaars wordt de volgende generatie “power generation” systemen ontwikkeld die met behulp van elektronica en energie opslag in de accu substantieel minder brandstofverbruik hebben en daardoor veel minder uitstoot van CO2 en andere uitlaatgassen.

Whisper Power (mobiele) generatoren

Als dealer van Whisper Power kunnen wij u de producten leveren, installeren en onderhouden. Het assortiment van Whisper Power bestaat uit maritieme generatoren, mobiele generatoren en O ff-Grid producten.

Bekijk het gehele assortiment van Whisper Power »

Whisperpower - Bonsink Aquaservice
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp