Producten

Wij gebruiken alleen de beste en meest duurzame merken. U wilt toch ook zonder problemen van uw vaartuig en equipment genieten? Doordat wij dealer zijn van Vetus (motoren en equipment), Mastervolt (omvormers, laders en diverse electronica), Webasto (verwarmingen en toebehoren), Raymarine (marine electronica), Kabola (oliegestookte CV-ketels), Whisper Power (dieselgeneratoren) en BUKH (dieselmotoren) kunnen wij u goed en vakkundig advies bieden en de inbouw verzorgen. Bovendien kunnen wij u adviseren en de producten leveren wanneer u zelf uw schip wilt bouwen.

Vetus

Als Vetus-dealer kunnen wij u de vele duizenden producten uit het assortiment van Vetus leveren. Lees meer over Vetus »

Mastervolt

Advies, levering en inbouw van Mastervolt producten. Wij zijn officieel Mastervolt dealer. Lees meer over Mastervolt »

Webasto

Verwarming en toebehoren voor een aangenaam klimaat aan boord kunnen wij als gecertificeerd hoofddealer van Webasto aan u leveren. Lees meer over Webasto »

Raymarine

De instrumenten en navigatieapparatuur van Raymarine zijn bij ons welbekend. Wij kunnen de producten leveren, u adviseren en de inbouw verzorgen. Lees meer over Raymarine »

Kabola

Altijd een warm welkom aan boord, dat is wat de producten van Kabola u bieden. De oliegestookte CV-ketels leveren wij als Kabola-dealer. Lees meer over Kabola »

Whisper Power

Moderne dieselgeneratoren voor het opwekken van stroom aan boord. Ook mobiele generatoren. Lees meer over Whisper Power »

BUKH

Dieselmotoren bestemd voor een zwaar en lang leven maar ook eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk te bedienen. Lees meer over BUKH »

Hulpvaartuigen

Voor de brandweer, politie en ambulance heeft Aquaservice moderne en geavanceerde hulpvaartuigen ontwikkeld en gebouwd. Lees meer over de hulpvaartuigen »

Inbouw Equiment Inbouw Equiment Inbouw Equiment Inbouw Equiment
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp