Hulpvaartuig

Brandweerboot, politieboot of ambulanceboot nodig ter ondersteuning op het water? In samenwerking met Sea Level uit Weesp bouwen Bonsink Aquaservice bv uit Zwartsluis de robuuste, duurzame en betrouwbare hulpvaartuigen waarmee u de hulp kan leveren die u beloofd. Onze kennis en kunde hebben wij gebundeld en gebruikt om geavanceerde en moderne hulpvaartuigen te ontwikkelen en bouwen. De Jetfire-vaartuigen zijn gemaakt van zeewaardig aluminium en beschikken over de beste voortstuwing en uitrusting. Samen ontwikkelen wij uw vaartuig volledig aangepast op uw wensen. Dit bewerkstelligen wij op basis van onze bestaande modellen, Jetfire 24, Jetfire 24 Patrol en Jetfire 28, en uw specifieke eisen.

Onze kennis en kunde hebben wij gebruikt om geavanceerde en moderne hulpvaartuigen te ontwikkelen en bouwen.

Bekijk de speciale website van onze hulpvaartuigen voor meer informatie over de brandweerboten, politieboten en ambulanceboten »

Hulpvaartuigen Hulpvaartuigen Hulpvaartuigen
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp