Kabola dealer

Altijd een warm welkom aan boord. Met die slogan prijst Kabola haar producten aan. Maar het gaat natuurlijk veel verder. Kabola levert betrouwbare, degelijke en onderhoudsarme verwarmingssystemen.

Advies bij aankoop van een Kabola kachel

Om u te kunnen adviseren bij het soort verwarming van Kabola voor in uw boot zijn er belangrijke vragen te beantwoorden. Wilt u directe of centrale verwarming? Is er elektriciteit aan boord? Wilt u alleen verwarming of ook warm stromend water? Zomaar enkele vragen die ons kunnen helpen om u te adviseren voor het passende product van Kabola.

Kabola maakt van oudsher oliegestookte kachels voor de plezier- en scheepvaart. Er zijn centrale verwarmingssystemen, maar ook losse kachels die voor een aangename direct warmte en huiselijke sfeer zorgen. Daarnaast zijn er de warme lucht kachels die zeer compact zijn en daardoor goed toe te passen in wat kleinere ruimtes.

Bekijk hier het volledige assortiment van Kabola »

Kabola - Bonsink Aquaservice
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp