Bonsink Aquaservice Kabola dealer: levering, installatie én reparatie van Kabola kachels

‘Altijd een warm welkom aan boord.’ Met die slogan prijst Kabola zijn producten aan. Maar het gaat natuurlijk veel verder dan dat. Het bekende merk levert betrouwbare, zuinige en onderhoudsarme verwarmingssystemen. Bonsink Aquaservice is erkend Kabola-servicedealer, met een groot aanbod aan Kabola-producten. Ook verzorgen we graag de levering, installatie en reparatie van uw kachel of boiler aan boord. In héél Nederland!

Waarom Kabola én Bonsink Aquaservice?

  • Hoogwaardige olie gestookte kachels op uw schip
  • Roetvrije, stille én zuinige verwarming, met lange levensduur
  • Onderhoudsarm en geschikt voor permanent gebruik
  • Gratis advies, toegespitst op uw specifieke situatie
  • Installatie, reparatie én onderhoud in héél Nederland

Kom in contact met Aquaservice!

Mail: info@aquaservice.nl
Bel/WhatsApp: 085 - 023 95 50


Kabola: marktleider in scheepskachels

Kabola is al meer dan 75 jaar een gerenommeerd producent van hoogwaardige verwarmingssystemen. De Nederlandse marktleider startte in 1947 als fabrikant van diesel gestookte verwarmingssystemen voor de commerciële scheepvaart. Inmiddels bedient Kabola een veel bredere markt, met ook olie gestookte CV-ketels en kachels voor motorboten en zeiljachten.

Aanbod Kabola kachels en ketels

Kabola biedt centrale verwarmingssystemen, die zowel als CV-ketel, met CV-boilerregeling als combi-ketel leverbaar zijn. Vanaf 7 kW tot wel 93 kW. Dit type ketel is ideaal in combinatie met radiatoren, hete lucht, airco en vloerverwarming, voor zowel de verwarming van ruimten als tapwater. Ook staat Kabola bekend om zijn innovatieve en erg zuinige hybrid kachel, die zowel diesel/olie gestookt als elektrisch werkt.

Verder behoren ook losse radiatoren tot de mogelijkheid, voor een aangename en directe warmte. En warmelucht-kachels die zeer compact en daardoor goed toe te passen zijn in wat kleinere ruimtes.


Wat voor kachel heb ik nodig?

Als erkend Kabola-dealer adviseren we u graag over het juiste soort verwarming op uw schip. Om dat te kunnen doen, hebben we eerst belangrijke informatie nodig. Wilt u bijvoorbeeld directe of centrale verwarming? Heeft u elektriciteit aan boord? Wilt u alleen verwarming of ook warm stromend water? Zomaar enkele vragen die ons kunnen helpen om u te adviseren voor het passende product van Kabola. Wilt u advies over de specifieke situatie op uw schip?

Kom in contact met Aquaservice!

Mail: info@aquaservice.nl
Bel/WhatsApp: 085 - 023 95 50


Inbouw, onderhoud en onderdelen van uw Kabola-kachel

Bonsink Aquaservice is het totaaladres voor alles wat u nodig heeft voor uw Kabola-kachel. Naast de levering verzorgen we ook graag de installatie, reparatie en het onderhoud van uw verwarmingssysteem. Daarnaast kunnen we praktisch ieder onderdeel van uw Kabola-ketel leveren.

Kabola-kachels in Amsterdam, Rotterdam, Urk en de rest van Nederland

Bonsink Aquaservice levert, installeert en repareert Kabola-kachels in heel Nederland. Van Amsterdam, Urk, Rotterdam, Den Bosch, Groningen, Utrecht, Den Haag tot Zwolle. Onze winkel in Zwartsluis (Overijssel) biedt een breed scala aan watersportartikelen. Maar levert ook motoren en equipment, veiligheidsartikelen, onderhoudsmiddelen, elektronica en verwarming aan boord. Kortom, de totaalpartner voor zowel plezier- als beroepsvaart!


Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp