Wij zijn sinds kort echte VETUS BOW PRO’s!

Onlangs volgde ons personeel een training voor de VETUS BOW PRO. De training ging niet alleen in op de verschillende features en toepassingsmogelijkheden van de boegschroeven, maar ook op de techniek. Onze mannen kunnen zichzelf nu met recht een ‘pro’ in BOW PRO noemen!

Dankzij de training beschikken al onze collega’s over álle knowhow om de BOW PRO boegschroeven in bedrijf te stellen en eventuele storingen op te lossen. “Er was in de training veel aandacht voor de techniek en de werking van de boegschroeven’’, verklaart Gijs.


“Ook het stuk verkooptraining was heel waardevol” verklaart Guus. “Snappen hoe het product werkt is 1, maar hoe het product van waarde kan zijn voor onze verschillende klanten is 2.” Lars vult aan: “En dankzij de training zijn we nu nog beter in staat om onze klanten goed te informeren over de verschillende toepassingsmogelijkheden en gebruikersvoordelen van de boegschroeven.”

Benieuwd naar de werking van de VETUS BOW PRO boegschroef? Check het onderstaande filmpje:

https://youtu.be/w_A8uxiDzXI

Heeft u ook interesse in deze boegschroeven of bent u nog zoekende naar de meest geschikte boegschroef voor úw boot? Laat het ons weten wij adviseren u graag!

Telefoon: +31 (0)85 023 95 50

Whatsapp: +31 (0)85 023 95 50

E-mail: info@aquaservice.nlFotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp