Vacature: wij zoeken een commerciële topper met liefde voor (scheeps)techniek!

Watersport, scheepstechniek, de nieuwste hybride en elektrische voortstuwingen; jij vindt het allemaal razend interessant. Bovendien beschik je over sterke verkoopvaardigheden én vind je het leuk om mensen te adviseren. Of je nu een voormalig monteur bent, altijd in een watersportwinkel hebt gestaan of jarenlange ervaring hebt in een vergelijkbare functie; bij Aquaservice staat jóuw talent centraal, daarna pas je diploma.


Online en in de winkel verkopen

Jouw functie bestaat voor het grootste deel uit het verkopen van onze technische producten. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Je hebt dagelijks telefonisch contact met onze klanten en helpt ze aan de balie in de winkel. Verkopen is jou op het lijf geschreven en jij verliest geen enkele klant uit het oog. Met jouw technische kennis speel je handig in op klantwensen, geef je deskundig advies én denk je in oplossingen. Jouw doel is een tevreden klant die graag weer bij ons terugkomt.

Bij voorkeur heb je:

* Jarenlange ervaring als verkoper, liefst in de watersportsector

* Interesse voor techniek en bovengemiddelde technische kennis.

* Geweldige verkoopvaardigheden; verkopen en bijverkopen gaan jou bij jou heel natuurlijk.

* Sterke communicatieskills; je praat makkelijk en wordt enthousiast van klanten adviseren.

Geen 100% match?

Wees gerust. Zoals gezegd vinden we talent belangrijker dan diploma’s. Dus ben je jarenlang monteur geweest en beschik je over een sterk commercieel inzicht? Of heb je van nature een vlotte babbel én een buitengewone interesse in techniek? Ook dan ontmoeten we jou graag!

Zien we jou bij de volgende vrijdagmiddagborrel?

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Mooi zo, want het wordt hoog tijd voor uitbreiding van ons team! Eén ding is zeker: als je bij ons komt werken merk je meteen dat we heel veel plezier hebben in wat we doen. We waarderen elkaar als collega’s en zijn trots op alles wat we als team bereiken. Daardoor is de sfeer laagdrempelig en vriendschappelijk. Op vrijdag sluiten we de week traditiegetrouw af met een gezellige borrel.

Spreekt jou dit aan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

>> Stuur jouw sollicitatiebrief en CV naar Jacqueline Moorman - j.moorman@aquaservice.nl. Niet zo’n schrijver? Laat je niet tegenhouden en neem direct telefonisch contact op met

085- 023 9550. We maken graag kennis met jou!

Meer over Aquaservice

Bonsink Aquaservice is een technische watersportspecialist. Met een uitgebreide winkel in Zwartsluis en een eigen webshop zijn wij hét adres voor watersportartikelen en bootmaterialen. Ons vakkundige team biedt een oplossing voor elk vaartuig. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties of refits - Aquaservice verleent hulp op locatie bij problemen of storingen. Onze ambitie? Tevreden klanten die zorgeloos kunnen genieten op het water. Om dit te realiseren werken wij met het beste equipment en de beste mensen. En die aanpak werkt, want ons bedrijf groeit. Juist daarom zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken!

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp