Trotse sponsor van de Concorde Camper Club!

Harm Bonsink, eigenaar van een Concorde Charisma benaderde ons of wij onze expertise niet kenbaar wilde maken onder de Concorde Camper Club. Zo ontstond het idee om de Concorde Camper Club te gaan sponseren en deze nieuwsbrief op te stellen.

Zorgeloos camper rijden

Bonsink Aquaservice is een totaalontzorger voor booteigenaren, zorgeloos varen is ons motto en dit hebben wij hoog in het vaandel staan. De camper heeft veel overeenkomsten met een boot en dus staan wij ook voor zorgeloos camper rijden.

Mastervolt, Dometic & Webasto

Wij weten uit ervaring dat de Concorde camper een kwalitatief hoogstaand product is en dat ze geleverd worden met een zeer hoog niveau aan materialen en toebehoren, waaronder Mastervolt, Dometic en Webasto. Dat zijn merken waarin wij gespecialiseerd zijn. Denk hierbij aan oplossingen voor accu’s, omvormers, lader en zonnepanelen, maar bv. ook de Dometic koelkast is ons niet onbekend.

Service verlenen

Heeft u vragen omtrent uitbreiding van uw accupakket, instellingen, elektrisch systeem of bent u onderweg en staat één van uw systemen in storing? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Wij beschikken zowel over een technische buitendienst als een full-service werkplaats, zo kunnen wij u ontzorgen zowel op locatie als vanuit onze werkplaats in Zwartsluis.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende oplossingen of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten of kom langs bij ons in de winkel, de koffie staat voor u klaar!

Mail: verkoop@aquaservice.nl | Telefoon: 085 023 9550 | Whatsapp: 085 023 9550

Volg ons ook op social media!

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp