Technische aankoopondersteuning nodig? Dan belt u ons!

Regelmatig krijgen we bij Aquaservice de vraag of we kunnen adviseren bij de aanschaf van een andere boot. Vanuit onze technische expertise en ervaring met renovatiewerkzaamheden weten we als geen ander waar u in het aankooptraject op moet letten.

Inventariseren en adviseren

Een klant van ons had al een tijdje interesse in een kotter en klopte bij ons aan voor technische aankoopondersteuning. Tijdens een eerste inventarisatie werd al snel duidelijk dat de kachel van de kotter dringend aan vervanging toe was. In de daaropvolgende gesprekken hebben we verschillende verwarmingsopties besproken. De klant besloot uiteindelijk de kotter te kopen en gaf ons de opdracht om de renovatie van de verwarming uit te voeren.

Van het een komt het ander

De kotter werd naar onze werkplaats in Zwartsluis gebracht, waar onze monteurs de oude kachel hebben verwijderd en vervangen door een modern, energiezuinig verwarmingssysteem. Gaandeweg het renovatieproces ontstonden er ook vragen over een efficiënter elektrasysteem en betere waterkwaliteit aan boord. Voor ons aanleiding genoeg om in deze materie te duiken en verschillende oplossingen aan te dragen.

Ook een stuk duurzamer

Uiteindelijk viel de keuze op een nieuw drinkwaterfiltersysteem en voorzagen we de elektrische installatie van een upgrade. Met behulp van nieuwe zonnepanelen en een batterijmonitor kan er nu gebruik gemaakt worden van duurzame energie aan boord. De nieuwe Victron multiplus omvormer/lader zorgt er op haar beurt voor dat het elektranetwerk beter is voorbereid op grote energiebehoeften. Een complete upgrade dus!

Zorgeloos vaarplezier

De klant kan nu genieten van een modern uitgeruste kotter, met een efficiënt verwarmingssysteem én verbeterd elektrasysteem aan boord. Zo zijn vele jaren zorgeloos vaarplezier gegarandeerd!

Overweegt u ook een nieuwe boot te kopen? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het inspecteren van de boot en het controleren van de staat. We kunnen u ook adviseren over eventuele reparaties of verbeteringen die nodig zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp