Aquaservice exclusief distributeur van Combi EPS

Combi EPS en Aquaservice gaan intensief met elkaar samenwerken. De Vollenhoofse fabrikant van elektrische aandrijfsystemen voor plezierjachten gaat haar producten leveren aan de groothandel en technisch specialist uit Zwartsluis. Daarmee wordt Aquaservice exclusief distributeur van Combi EPS in Nederland.

'We vullen elkaar aan'

Ruim een decennia geleden troffen Combi EPS en Aquaservice elkaar bij werkzaamheden voor een gezamenlijke klant. “Als fabrikant leverden wij het elektrische aandrijfsysteem, Aquaservice zorgde voor de perfecte installatie en integratie daarvan”, aldus Combi EPS-directeur Peter Jager. Nadien deed die samenwerkingssituatie zich nog enkele malen succesvol voor. “We zagen dat we elkaar goed aanvulden”, vertelt Marc Rotering, Sales Manager Combi EPS bij Aquaservice.

'positieve klantervaringen als basis'

De klanten waarvoor Combi EPS en Aquaservice gezamenlijk werkten, beaamden dat. Rotering: “Zij roemden bij ons de kwaliteit van de geavanceerde, high-performance aandrijfoplossingen van Combi EPS.” Jager: “Wij kregen weer terug dat ze zeer te spreken waren over het installatie-, onderhouds- en servicewerk van Aquaservice.” Beide partijen gingen daarop in gesprek om tot een structureel partnership te komen, dat zoveel mogelijk voordelen op moest leveren voor nieuwe en bestaande klanten.

'meer ruimte voor innovatie'

Het leidde tot het exclusieve distributeurschap.”Nederlandse klanten gaan zeker van onze coöperatie profiteren”, stelt Jager. “Wij kunnen ons nu focussen op ontwikkeling, productie en levering; waar we als fabrikant sterk in zijn. Dat biedt ruimte voor nog meer innovatie, wat klanten vernieuwende elektrische aandrijvingen zal opleveren. Zowel in de lijn van standaard binnen- en buitenboord elektromotoren als voor custom-build oplossingen. Die ruimte ontstaat, omdat Aquaservice de volledige distributie en orderafwikkeling gaat verzorgen.”

'volledige ontzorging bieden'

Verkoop, installatie, onderhoud, reparatie en service. Voor al deze zaken kunnen klanten nu exclusief bij Aquaservice terecht als het om Combi EPS-producten gaat. “Vanuit onze groothandel in Zwartsluis, via webshop.aquaservice.nl en ook op locatie” somt Rotering op. “We hebben daarvoor alle technische knowhow in huis, maar kunnen natuurlijk ook terugvallen op de expertise van Combi EPS. Zo geven we invulling aan onze ambitie; bijdragen aan energietransitie.”

'korte lijnen als kracht'

Vertrouwen in de samenwerking is er volop. “Klanten zorgeloos laten varen, is de visie die Aquaservice en Combi EPS met elkaar delen”, duidt Jager. ”Daarin tonen we gelijke instellingen: we doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.” Rotering: “De randvoorwaarden daarvoor zijn er. Onze standplaatsen bevinden zich op een afstand van zo’n 10 km van elkaar. Logistiek en communicatief blijven de lijnen dus ultrakort. Dat komt de snelheid van onze service aan klanten zeker ten goede.”


Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp