Aquaservice neemt Boatmax Leeuwarden over

Aquaservice versterkt haar verzorgingsgebied in Friesland. De watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis neemt Boatmax uit Leeuwarden over. Hiermee biedt Aquaservice de klanten van Boatmax een prima alternatief in de Kop van Overijssel nu dé toonaangevende Friese watersportwinkel per direct haar deuren sluit.


Aquaservice-eigenaar Willem Bonsink legt uit: “We nemen het volledige klantenbestand van Boatmax over. Nu zij niet meer naar een fysieke winkel kunnen in Leeuwarden, nodigen we hen van harte uit in Zwartsluis. Ook wij hebben 1500 m2 watersportplezier in de aanbieding.” Bang om naast hun favoriete producten te grijpen, hoeft niemand te zijn. De volledige voorraad van Boatmax verhuist namelijk mee naar de Kop van Overijssel.

Afstand geen belemmering

Mede-eigenaar Willem-Jan Bonsink: “Zo snijdt het mes aan twee kanten. Zowel onze bestaande als nieuwe klanten kunnen we een nog uitgebreider assortiment bieden.” Voor wie de afstand naar de Kop van Overijssel een belemmering vormt, biedt Aquaservice een passende oplossing. “We integreren alle producten van Boatmax in onze webshop en bezorgen op locatie. Waar nodig bieden we zelfs ter plekke de benodigde service”, stelt Willem.

Keuze voor groei

Met de voortzetting van het grootste deel van Boatmax’ dienstverlening en de uitbreiding van het verzorgingsgebied naar Friesland, versterkt Aquaservice haar positie opnieuw. Dit voorjaar nam de watersportwinkel en technische specialist uit Zwartsluis ook de watersportwinkels van Leusink uit Meppel en Huisman uit Zwolle al over. Door nadrukkelijk te kiezen voor groei breekt Aquaservice nadrukkelijk met de landelijke trend waarbij veel watersportwinkels verdwijnen.

Meerwaarde bieden

“We geloven in onze strategie om een compleet adres te zijn voor klanten uit de brede regio”, vertelt Willem-Jan. “We ontvangen zeer positieve reacties van de klanten van Leusink en Huisman die we sinds mei van dit jaar bedienen. Daarom zijn we ervan overtuigd dat ook de klanten van Boatmax enthousiast zullen zijn over onze meerwaarde: een breed assortiment topmerken in combinatie met bezorging, onderhoud, reparatie en service op locatie. We nodigen iedereen van harte uit om dat ook zelf te gaan ervaren.”

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp