Aquaservice breidt verder uit met overname Leusink en Huisman

Met ingang van vandaag (16 mei 2018) hebben wij de bedrijven Leusink en Huisman uit respectievelijk Zwolle en Meppel overgenomen. Dat is goed nieuws voor u, want dat betekent dat u voortaan profiteert van een nóg groter assortiment met scheepsbenodigdheden en watersportartikelen.

Wij zien de overname als dé perfecte kans voor verdere groei van ons bedrijf. Willem-Jan verklaart: “Met deze overname wordt ons assortiment een stuk groter. We kunnen nu bijvoorbeeld ook Safety-materialen zoals brandblussers en zwemvesten leveren, evenals een bredere collectie verfsystemen, vetten en smeermiddelen. Hierdoor zijn we een nóg completer adres voor klanten uit de brede regio.”

Vessol als nieuwe bedrijfstak voor beroepsvaart

Voor ons heeft de overname eraan bijgedragen dat we ons bovendien specifieker gaan richten op de beroepsvaart als doelgroep. “Vanuit Aquaservice deden we al veel voor de beroepsvaart, maar met de overname van Leusink en Huisman vinden we het tijd voor een gerichtere aanpak. Met ons nieuwe bedrijfsonderdeel ‘Vessol’ (een samenvoeging van vessel en solution) gaan we opereren als groothandel in scheepsuitrusting en als leverancier van scheepsbenodigdheden en artikelen voor de visserijwereld. De doelgroepen waar we ons met Vessol op richten zijn de binnenvaart, baggerbedrijven, bergingsbedrijven, waterbouw, scheepswerven, beroepsvaart, zeevaart en maritieme dienstverleners”, verklaart Willem-Jan.

Sluiting oude winkels Leusink en Huisman

Klanten van Leusink en Huisman kunnen op dit moment al bij Aquaservice en Vessol terecht. De vestiging van Huisman in Zwolle is inmiddels gesloten. In Meppel zal nog tot het einde van het jaar doorgedraaid worden. Zwartsluis zal vanaf dat moment hét adres in de wijde regio zijn.

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp