Aquaservice biedt klanten van stoppend Vetus Center Rijnmond alternatief

Sinds 2000 is Bertus van Gelderen eigenaar van het familiebedrijf Vetus Center Rijnmond (VCR). Maar na twintig jaar ondernemerschap gaat hij genieten van zijn oude dag en sluit zijn watersportwinkel de deuren. Om de klanten van zijn maritieme zaak in Vlaardingen tegemoet te komen, vroeg hij Aquaservice of het de dienstverlening van VCR voort wilde zetten. “En dat doen we graag, omdat we de zakelijke klanten van VCR een waardig alternatief willen bieden voor hun Vetus-materialen. En daarmee ook de particuliere klanten tegemoet kunnen komen.”


Alle Vetus-materialen in huis

Aquaservice-eigenaar Willem Bonsink: “Voor dat waardige alternatief hebben we voor zakelijke klanten alles in huis. En meer dan dat zelfs! Voor al hun Vetus-materialen kunnen de VCR-klanten bij ons terecht, omdat we net als VCR ook een Vetus-dealer zijn. Maar wij mogen dat predicaat ook voeren voor andere merken.”

Service op locatie

“Bestellingen leveren we af op locatie en waar nodig bieden we ook nog ter plekke de benodigde service” vult mede-eigenaar Willem-Jan Bonsink aan. “Of het nou gaat om inbouw, reparatie of onderhoud van motoren of andere bootonderdelen; wij verzorgen het op locatie. Omdat we bootliefhebbers pur sang zijn en werken met de beste equipment en mensen. Wij doen er alles aan om watersporters te laten doen wat zij het allerliefst doen: genieten op het water.”

Watersportwinkel met webshop

Ook voor de particuliere klanten vormt Aquaservice een mooi alternatief. Willem: “We hebben in onze watersportwinkel in Zwartsluis 1500 m2 watersportplezier in de aanbieding. En voor wie de afstand naar de Kop van Overijssel een belemmering vormt, hebben we de webshop.aquaservice.nl. Daarin integreren we alle producten van VCR, die we op locatie bezorgen.”

Meerwaarde voor VCR-klanten

Op vergelijkbare wijze zette Aquaservice in 2018 de dienstverlening van Boatmax uit Leeuwarden voort. Willem-Jan: “Onze nieuwe Friese klanten ervaren onze meerwaarde nu ruim een jaar en zijn heel enthousiast. Zowel de particuliere als zakelijke klanten. We zijn ervan overtuigd dat we met ons brede assortiment topmerken in combinatie met bezorging, onderhoud, reparatie en service op locatie datzelfde tevreden gevoel ook bij de klanten van VCR uit Rijnmond gaan creëren. Zowel zakelijk als particulier.”

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp