De beste zonnepanelen voor uw schip

Bent u voor uw schip op zoek naar zonnepanelen? U kunt hiermee veel besparen op de energiekosten van uw jacht.

Er zijn meerdere bedrijven die flexibele zonnepanelen verkopen. Een van deze bedrijven is Sunpower. Dit is niet zomaar een bedrijf, maar zelfs de marktleider als het aankomt op flexibele zonnepanelen.

Aquaservice is de Nederlandse importeur van de zonnepanelen van dit merk. Overweegt u om zonnepanelen op uw schip te laten zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor advies, onderhouden en montage van de zonnepanelen.

Zonnepanelen voor uw schip

Waarom zou u voor zonnepanelen kiezen op uw boot?

Het is een beeld dat u waarschijnlijk steeds vaker tegenkomt: zonnepanelen op een boot. Steeds meer mensen maken gebruik van de vele voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen. We zullen ze even voor u op een rijtje zetten:

  • U bespaart flink op de kosten van elektriciteit als u op uw boot bent. Sterker nog: als u de zonnepanelen eenmaal heeft geïnstalleerd, dan kunt u deze zonder verdere kosten gebruiken. Dat is een mooie besparing die iedereen prettig zal vinden!
  • Met zonnepanelen op uw boot kunt u langer op het water blijven. Heel eenvoudig, u hoeft namelijk niet zo snel terug naar de haven om uw accu op te laden, maar kunt vertrouwen op de energie die door de zonnepanelen wordt opgevangen. Zo kunt u eenvoudig een of meerdere dagen en nachten op het water blijven zonder dat u terug hoeft te komen naar de haven.
  • Zonnepanelen zorgen voor schone energie. Zo draagt u ook als u op vakantie bent of een mooie tocht aan het maken bent bij aan een schoner milieu.

De kwaliteit van Sunpower

Sunpower is een van de meest bekende merken als het aankomt op zonnepanelen. Dit is een bedrijf dat al heel wat jaren actief is op het gebied van de productie van zonnepanelen en dat door de jaren heen ook wereldwijd is uitgegroeid tot marktleider. We kunnen u deze zonnepanelen dan ook zonder enig voorbehoud aanbevelen.

Aquaservice is al meerdere jaren officieel distributeur van de zonnepanelen van dit merk. We hebben gekozen voor de producten van dit bedrijf omdat wij onze klanten altijd het beste willen leveren wat er te krijgen is. U verwacht hoge kwaliteit van ons, Sunpower zorgt ervoor dat wij dit ook aan u kunnen leveren.

De zonnepanelen van Sunpower hebben sterke voordelen ten opzichte van zonnepanelen van andere merken. Zo maken de panelen van Sunpower gebruik van speciale Maxeon prime cellen. Dit zijn de beste, meest geavanceerde cellen die er momenteel te krijgen zijn. Er zijn geen andere merken die op dit moment ook gebruik maken van deze zonnecellen.

Sunpower levert daarbij ook zonnepanelen die buitengewoon sterk zijn. Geen overbodige luxe op een schip, waar de weersomstandigheden af en toe heftig kunnen zijn.

Daarnaast scoren deze panelen het beste op het gebied van duurzaamheid, efficiency van de cellen en de garantie die je er op krijgt. U krijgt bij ons 5 jaar garantie dat er energie geleverd wordt door de cellen, alsmede 2 jaar garantie op het product zelf. We vertellen u graag meer over de cellen van Sunpower. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons.

De kwaliteit van Sunpower bij Aquaservice

U bent bij Aquaservice aan het juiste adres voor de hoogwaardige producten van Sunpower. Wij geven u graag advies over deze zonnepanelen. Is het overschakelen op zonnepanelen ook iets voor u? Wij gaan graag eens samen met u kijken wat voor mogelijkheden er allemaal voor u openstaan. Daarbij kunnen we ook kijken hoeveel panelen u op uw boot nodig heeft.

Wij zorgen ervoor dat het juiste aantal panelen niet alleen maar wordt geleverd, maar dat deze ook op uw schip worden geïnstalleerd. Zo weet u zeker dat alles ook goed functioneert. Wij hebben veel ervaring met het installeren van zonnepanelen, waarbij we er graag voor zorgen dat u het optimale resultaat hieruit kunt halen. U heeft weinig aan zonnepanelen die niet goed functioneren.

U kunt er ook voor kiezen om uw al aanwezige zonnepanelen door ons te laten nakijken, repareren en onderhouden.

Aquaservice, alles voor uw watersport

Bij Aquaservice in Zwartsluis bent u aan het juiste adres voor de beste producten voor uw boot. We verkopen namelijk niet alleen maar zonnepanelen, maar ook alle andere producten die u bij uw boot nodig kunt hebben.

We hebben het dan onder andere over motoren en accu's, maar ook voor een betrouwbare spudpaal zit u goed bij ons. Bij Aquaservice kunt u niet alleen deze producten kopen, we zorgen ook voor installatie, onderhoud en reparatie.

Staat u dan ook op het punt om zonnepanelen aan uw boot toe te voegen, of iets anders te laten doen aan uw boot? Dan nodigen wij u van harte uit om eens contact op te nemen met ons. We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, een reparatie of onderhoud uit te voeren of u van het beste advies op maat te voorzien.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp