Watersportartikelen kopen?

Bonsink Aquaservice is het totaaladres voor watersportartikelen en alles voor uw boot. In de winkel en in de webshop vindt u snel en overzichtelijk alles wat u nodig heeft op het water. Denk bijvoorbeeld aan zwemvesten, rubberboten, zonwering, navigatiemiddelen, benodigdheden voor het sanitair, koelboxen en ski artikelen zoals lijnen. Alles wat u nodig heeft voor een plezierige dag watersport in Nederland.

Zo kan het plezier onmiddellijk beginnen als iedereen vrij is! Natuurlijk hebben we onderhoudsmiddelen en schoonmaakmiddelen in het assortiment, zodat uw vaartuig in topconditie blijft. 

Watersportartikelen kopen? - Breed assortiment watersportartikelen

Breed assortiment watersportartikelen

U kunt bij Aquaservice terecht voor elektronica en onderhoudsproducten, maar ook voor de verdere aankleding van uw boot. Denk aan tuigage, kussens, etc.

Naast onderdelen voor de motorruimte bevat het assortiment van Bonsink Aquaservice namelijk ook alles wat u nodig heeft om (eenvoudig maar prettig) te kunnen leven aan boord. Dan moet u met name denken aan slimme oplossingen voor de kombuis. Bijvoorbeeld huishoudapparatuur, maar ook producten op het gebied van sanitair en voorraadbeheer (zoals de opslag van drinkwater).

Laat u verrassen door de ruime keuze aan slimme opbergmiddelen en huisraad, afgestemd op de beperkte ruimte in de kombuis. Het hoeft u aan niets te ontbreken in uw knusse onderkomen op het water. 

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp