Tuna 38

Een groot deel van onze ervaring, kennis en kunde hebben wij verwerkt in de bouw van een aantal eigen jachten. Eén daarvan is de Tuna 38, een luxe motorboot van bijna 12 m voorzien van alle gemakken.

Specificaties Tuna 38
De romp van de Tuna 38 is gebouwd van glasvezel met polyester, verstevigd met wrangen, spanten en ingelamineerde schotten. Toepassing van een binnenschaal voor het interieur. Dekken, daken en kuipluiken in sandwichconstructie. Romp, achterschip en zwemplatvorm zijn voorzien van een zware rubberen stootlijst. Gesloten stuurhuis met aluminium schuifdeur, zelflozende kuip (circa 10 m2). Dekbeslag en railing RVS, twee luchthappers met elektrische ventilatoren, ramen in aluminium profielen. Thermopane getint glas en klappende patrijspoorten. Strijkbare aluminium mast. Volvo dieselmotor(en) (optioneel andere motoren bespreekbaar), boegschroef.

Standaard schroefasaandrijving, 12V startaccu, boordspanning 12/24 en 220 V. Mastervolt acculader en omvormer. Boiler, verwarming met warmwater radiatoren, 150 l. koelkast, dekwaspomp, vier ruitenwissers met parallelarm. Verder een vierpits kooktoestel, elektrisch toilet aangesloten op de versnijdingspomp en vuilwaterinstallatie.

Tuna 38 Tuna 38 Tuna 38
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp