Spudpalen

Bent u op zoek naar zo'n handige spudpaal? Het is een fantastisch hulpmiddel om een schip veilig en stabiel af te meren. Het is daarbij ook nog eens heel snel.

Ligt u te wachten voor een sluis? Met een druk op de knop gaat de spudpaal naar beneden en zet zich vast op de grond. Uw schip ligt nu helemaal veilig. Ook met een druk op de knop komt uw schip weer los.

Aquaservice is de dealer van de spudpalen van Hollandia. Dit is een van de toonaangevende leveranciers van spudpalen, u kunt hier dan ook altijd op de hoogste kwaliteit rekenen.

Spudpalen

Wat is een spudpaal?

Misschien heeft u wel eens gehoord van het begrip spudpalen maar heeft u nog niet helemaal duidelijk in beeld wat het precies is?

Een spudpaal is eigenlijk een stalen paal, die door of langs een schip naar beneden loopt. Het doel van deze paal is om een schip vast te zetten. Met een telescopische spudpaal is het heel makkelijk om, zonder hulp van anderen, een schip betrouwbaar af te meren.

U kunt er, met de spudpalen van Hollandia, op rekenen dat uw schip echt muurvast komt te liggen. Het is een feature die bij binnenvaartschepen al heel wat jaartjes voorkomt, maar ook in de pleziervaart ontdekken steeds meer mensen het nut van dit product.

Waarom zou u een spudpaal kopen?

Een spudpaal is een buitengewoon handig product dat het varen met een jacht nog aangenamer kan maken. Natuurlijk kunt u ook aan de kade aanmeren, maar dat is niet altijd even eenvoudig en kan heel wat tijd kosten. Daar komt bij dat het ook niet altijd even veilig is.

Met een spudpaal hoeft u zich hier allemaal geen zorgen over te maken. Dit is namelijk een product waarmee u, waar u maar wilt, heel eenvoudig aan kunt meren. Is het in die leuke jachthaven heel druk en lijkt het net alsof de mooiste plekjes al bezet zijn? Met een spudpaal creëert u eenvoudig uw eigen ligplaats!

U hoeft ook niet bang te zijn dat u door de wind een bolder mist. U ligt in een handomdraai op de plek die u het beste lijkt. We kunnen u het gebruik van een spudpaal dan ook van harte aanbevelen.

Hoge kwaliteit spudpalen van Hollandia

Er zijn meerdere fabrikanten van spudpalen, maar de palen van Hollandia behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Dit is een fabrikant die al jarenlang actief is op het gebied van de productie en levering van spudpalen.

Dit is een bedrijf dat niet de andere bedrijven naloopt, maar dat zelf met innovaties komt. Zo past een spudpaal van Hollandia zich automatisch aan als er schommelingen zijn in de diepte van het water. Zodoende bent u er altijd zeker van dat uw jacht helemaal veilig en stevig ligt.

Meer weten over spudpalen?

Als u meer wilt weten over spudpalen en over het gebruik hiervan, kom dan langs bij Aquaservice. Wij weten door onze jarenlange ervaring met het product alles van de spudpaal van Hollandia.

We geven u graag advies over de beste spudpaal voor uw jacht en kunnen u helpen bij het installeren hiervan. Kijk bij de mogelijkheden die Aquaservice u allemaal te bieden heeft op het gebied van spudpalen.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp