Schulteco

Wij hebben de onderdelenvoorziening van Schulteco overgenomen op het gebied van pompen van o.a. de merken Jabsco en Rule.

Het bedrijf Schulteco Marine & Trade B.V. en Schulteco Pumps & Systems B.V., ook wel bekend onder de handelsnaam Schulteco was jarenlang importeur en dealer van het merk Rule en Jabsco in Nederland. Voor velen een vertrouwd adres voor de aankoop van de diverse soorten, merken en modellen pompen die gebruikt kunnen worden binnen de maritieme sector. Ook op het gebied van onderdelen van pompen kon men bij Schulteco in Hoevelaken terecht.

Schulteco stopt

Het Schulteco Team heeft besloten om hun bedrijfsactiviteiten af te bouwen en stop te zetten. De oorzaak is het bereiken van een pensioengerechtigde leeftijd, en uiteraard wensen wij van Aquaservice.nl hun nog vele fijne en goede jaren waarin ze kunnen genieten van een tijd zonder alle verplichtingen die het runnen van een goedlopend bedrijf nu eenmaal met zich meebrengt.

Overname door Aquaservice

In overleg met Schulteco Marine & Trade en Schulteco Pumps is besloten dat wij van Aquaservice de voorziening van pompen en onderdelen van de merken Rule en Jabsco overnemen. Naast deze twee bekende merken leveren wij ook pompen en onderdelen van MP Pumps, Oberdorfer Pumps en Procon Pumps.

Jabsco pumps

Onderdeel van het merk Xylem. Pompen van dit bekende merk zijn over de gehele wereld in gebruik in zowel de industriële als de particuliere sector.

Rule pumps

Onderdeel van het merk Xylem. Pompen van het merk Rule zijn vaak compact en staan bekend als zeer goed in kwaliteit, prestatie en levensduur.

MP Pumps

Een serie Centrifugaalpompen voor de visserij, grote motor- of zeiljachten en overige professionele gebruikers in de maritieme sector.

Oberdorfer Pumps

Al meer dan 100 jaar maakt dit bedrijf betrouwbare pompen van zeer goede kwaliteit. Een marktleider op het gebeid van ontwerp en innovatie. Oberdorfer pumps worden vervaardigd in Syracuse, New York.

Procon Pumps

Sinds 1950 is dit bedrijf actief in het vervaardigen van betrouwbare en deels handgemaakte precisie pompen die geschikt zijn voor diverse toepassingen binnen de maritieme sector. Te denken valt aan waterzuivering, -koeling, waterdrukverhogingspompen en constante temperatuur controle.

Producten en onderdelen Aquaservice

Bilgepompen

Vaar- of regenwater in het onderste compartiment van je boot kan ervoor zorgen dat je boot te laag in het water komt te liggen. Een bilgepomp in combinatie met een vlotterschakelaar kan dit probleem eenvoudig verhelpen.

Drinkwaterpompen

Voor de levering van een pulsatievrije en constante waterstraal. Verkrijgbaar in diverse modellen.

Vuilwaterpompen

Voor het wegpompen van grijs afvalwater van toilet, douche of keuken.

Macerator/versnijderspompen

Voor het versnijden en wegpompen van toiletafval in combinatie met grijs afvalwater.

Dieselpomp

Voor het verpompen van olie en diesel op een boot.

Impellerpompen

Zelf aanzuigende pompen geschikt voor diverse doeleinden.

Zeewaterpompen

Pompen gemaakt van resistent materiaal waardoor het goed bestand is tegen de inwerking van zout water.

Bootmaterialen en onderdelen

Voor al uw benodigde bootmaterialen kunt u bij ons terecht. Er staat altijd een vakkundig team voor u klaar om u te adviseren over een aankoop, eventueel onderhoud of een benodigde reparatie. Indien gewenst komen onze medewerkers bij u op locatie.

Naast de overname van de verkoop van pompen en onderdelen van de merken Rule en Jabsco van Schulteco verkopen wij ook onderdelen zoals kammetjes om filters schoon te houden, seals voor de perfecte afsluiting en pakkingen van geperst of flexibel materiaal. Natuurlijk verkopen wij ook membranen in diverse afmetingen en eindplaten in diverse modellen.

Sanitair aan boord

Een scheepstoilet, soms ook wel marine toilet genoemd. Bent u van plan om een Jabsco toilet te kopen of te repareren, dan kunt u altijd bij ons terecht. Een scheepstoilet van het merk Jabsco is geschikt voor zout en zoet water, heeft een dubbelwerkende pomp en een aerodynamische hendel.

Sanitair van dit merk is makkelijk te monteren en het vervangen van onderdelen is relatief eenvoudig. Zijn er problemen met het marine toilet en heeft u advies nodig over de aanschaf van onderdelen, neem dan gerust even contact met ons op.

Rule en Jabsco

Wij van Aquaservice vinden het jammer dat Schulteco stopt met zijn activiteiten. De samenwerking was altijd uitstekend en wij nemen de verkoop van onderdelen van de merken Rule en Jabsco graag over.

Het is algemeen bekend dat de echte waterliefhebber zich voor aankoop en onderhoud van bootmaterialen het liefste beperkt tot één goed adres. Als echte bootliefhebbers doen wij onze uiterste best om onze klanten voor aankoop goed te adviseren zodat ze onbezorgd en met plezier het water op kunnen gaan.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp