Eurol Oliën en Smeermiddelen

Eurol is een merk dat diverse soorten smeermiddelen en oliën produceert. Al meer dan 40 jaar is het de enige onafhankelijke producent in Nederland op dit gebied. De producten van Eurol zijn inmiddels in meer dan 75 landen verkrijgbaar en zijn van een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen, wordt ieder product bij Eurol uitvoerig getest en verbeterd voordat het op de markt komt. Ook de processen binnen het bedrijf worden vaak onder de loep genomen en het personeel wordt steeds weer getraind om aan de kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan producten van Eurol. Bel ons (085 023 95 50) of stuur een e-mail naar info@aquaservice.nl voor deskundig advies. Of kom eens bij ons langs in Zwartsluis (bij Zwolle). Onze medewerkers helpen u graag verder.

Eurol oliën en smeermiddelen

Productie in eigen beheer

Alle producten van Eurol worden in eigen beheer geproduceerd. Eurol blijft werken aan de ontwikkeling van nieuwe producten, die nog efficiënter en duurzamer zijn. Ook het behoud van de machines waarvoor ze gebruikt is hierbij belangrijk. De producten van Eurol verhogen de levensduur van de motoren, keerkoppelingen en generatoren waar ze voor gebruikt worden.

Oog voor duurzaamheid

Bij de productie van al hun oliën en smeermiddelen houdt Eurol duurzaamheid altijd in het oog. Eurol probeert zo duurzaam mogelijk te produceren en ontwikkelt producten die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Uiteraard met behoud van kwaliteit. Hierdoor kunnen zij voldoen aan de strenge internationale normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Eurol heeft sinds 1995 het ISO 9001 certificaat. In 2018 is daar het ISO 14001 milieucertificaat bijgekomen, waarmee het milieu- en duurzaamheidsbeleid van het bedrijf gewaarborgd wordt.

Nautische lijn van Eurol

Eurol heeft een complete nautische lijn ontwikkeld waarmee u uw boot in topconditie kunt houden. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart en biedt producten voor gebruik tijdens de vaart, maar ook wanneer uw boot stilligt, bijvoorbeeld in de winteropslag. Eurol heeft voor iedere situatie kwaliteitsvolle producten die uw boot in de beste conditie houden. Bij Aquaservice vindt u een groot aantal van deze producten, met name oliën, op voorraad in de winkel.

De producten van Eurol zijn er niet alleen voor de machine, ook voor andere onderdelen en oppervlakken van de boot vindt u producten in het assortiment. Zo zijn er verschillende smeermiddelen en oliën beschikbaar, maar ook anti-corrosie spray, verschillende soorten antivries en cleaner spray vindt u in het assortiment.

Extra bescherming op het water

Een boot ondervindt invloed van verschillende factoren van buitenaf. Niet alleen zon, regen en wind, maar ook het water heeft een grote invloed op het materiaal en de motoren van de boot. Zeker wanneer er vaak in zout water gevaren wordt is dit het geval.

Dit is anders dan bij voertuigen op de weg of andere machines en vraagt ook om een speciale aanpak. Alle producten in de nautische lijn van Eurol zijn speciaal ontwikkeld voor boten en kunnen gebruikt worden door zowel grote scheepvaart als pleziervaartuigen. Ze zijn bestand tegen de invloeden van het water, zowel zout als zoet, en helpen om de machines onder alle omstandigheden de perfecte smering te geven. De verschillende beschermende sprays helpen om de boot goed te onderhouden en gaan slijtage tegen. Er is antivries ontwikkeld voor de koelsystemen, maar ook voor het drinkwatersysteem. Wanneer de boot in de winteropslag ligt kan zo worden voorkomen dat de leidingen kapot vriezen.

Eurol bij Aquaservice

Door continue ontwikkeling zijn de producten van Eurol altijd van de beste kwaliteit en zorgen ze ook voor een goede bescherming van alle onderdelen van uw boot. Aquaservice heeft een breed scala aan producten van Eurol in de winkel. Veel kunnen wij uit voorraad leveren. Wat er niet is kan worden besteld.

Bezoek ons of neem vrijblijvend contact op

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31(0)85 023 95 50 of stuur een WhatsApp naar +31(0)85 023 95 50 . Of stel uw vraag per mail via info@aquaservice.nl. Overigens bent u ook van harte welkom als u ons bezoekt in Zwartsluis aan de Zomerdijk 78.

Wanneer u twijfelt wat uw boot nodig heeft, komt u dan gerust eens bij ons langs voor advies. Onze medewerkers hebben ervaring met het gebruik van de verschillende producten en helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor de juiste olie voor uw motor, keerkoppeling of generator, zodat deze weer loopt als een zonnetje. Wij helpen u snel en vakkundig, zodat u weer van het varen kunt gaan genieten.

U kunt bij ons de juiste producten kopen voor het onderhoud van uw boot, waarmee u zelf aan de slag kunt gaan. Het is echter ook mogelijk om het onderhoud van uw boot door onze mensen te laten uitvoeren. Of het nu gaat om klein onderhoud of om een grote reparatie, zij zullen uw boot snel weer in topconditie brengen en geven daarnaast ook advies voor het dagelijks onderhoud van uw boot met de producten van Eurol.

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp