Bootverwarming inbouwen

Het is (helaas) niet altijd mooi weer als u met uw boot onderweg bent. En zeker in het voor- en naseizoen kunnen de avonden fris zijn. Verwarming aan boord valt dan ook niet meer weg te denken. Wij kunnen verwarmingssystemen van onder meer Webasto en Kabola leveren en inbouwen.

Verwarmingssystemen voor uw boot

U kunt onder meer kiezen voor oliegestookte centrale verwarming van Kabola, warme lucht kachels van Kabola, maar ook voor de centrale verwarming of luchtverwarming van Webasto.

Op mooie zomerdagen kan bovendien airco van pas komen. Zo kunt u genieten van koele temperaturen aan boord, zelfs tijdens de heetste zomerdagen. En na een zonnige en inspannende dag op het dek, kunt u relaxen in uw eigen persoonlijke comfort zone en genieten van een diepe en rustige slaap. Daarnaast beschermt het systeem het interieur van uw schip tegen de negatieve effecten van extreme luchtvochtigheid.

Inbouw bootverwarming
Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp