Reparatie van uw boot: Snel opgelost!

Geen enkele booteigenaar moet eraan denken, maar soms zijn er zijn toch problemen met uw boot. Mogelijk zijn er onderdelen aan vervanging toe, of merkt u dat uw vaartuig haperingen begint te vertonen. Soms komt uw vaartuig uit de winterstalling en blijkt dat er problemen zijn ontstaan. Het is dan belangrijk dat er tijdig en vakkundig de juiste maatregelen genomen worden. Soms kan het betreffende onderdeel dan nog gerepareerd worden en is er geen totale vervanging nodig. 

Wij verrichten de noodzakelijke reparaties ook op locatie, als dit voor u beter uitkomt. Het reparatieteam van Bonsink Aquaservice beschikt over een schat aan ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie en zorgt dat u snel het water weer op kan. 

Reparatie van uw boot - Vakkundige reparatie

Vakkundige reparatie

U kent zelf uw boot door en door, maar u kunt op Bonsink Aquaservice vertrouwen wat betreft up to date kennis over de techniek. De branche ontwikkelt zich door de jaren heen en er worden onderdelen ontwikkeld met nieuwe eigenschappen.

Onze specialiteit ligt oorspronkelijk bij (stalen) jachten, maar ons team van experts verricht reparaties aan alle vaartuigen en heeft de meeste benodigde materialen op voorraad om u snel op weg te helpen. Is een origineel onderdeel niet meer leverbaar of is er inmiddels een duurzamer of zuiniger alternatief, dan adviseren we u hierin. Daar hoeft u niets extra’s voor te doen. Wij hebben hierbij altijd uw belang als klant voorop staan. 

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp