Boot onderhoud

We verrichten periodiek en tussentijds onderhoud aan motoren en andere bootonderdelen. 
 Bonsink Aquaservice is de specialist in de wijde omgeving op het gebied van boot onderhoud. Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw vaartuig en materialen, het is dus erg belangrijk dit periodiek in te plannen. Wij kunnen u hier desgewenst ook aan herinneren. 

Onze vaste klanten weten al dat we met plezier naar hen toe komen als er bijvoorbeeld een reparatie verricht moeten worden. Maar ook op het gebied van onderhoud bieden we een snelle service bij u op locatie, al is deze vaak wat minder stressvol in te plannen dan een plotselinge reparatie. Neemt u gerust contact met ons op om dit in te plannen op een voor u geschikt tijdstip en locatie. 

Boot onderhoud - Uw boot winterklaar maken

Uw boot winterklaar maken

Een mooi moment voor een onderhoudsbeurt voor uw boot is tegen de herfst. Aan het einde van het seizoen kunnen we voor u de boot winterklaar maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als u in het voorjaar het water weer op wilt. Alles wordt nagekeken en eventueel extra behandeld tegen corrosie en de nadelige effecten van vocht. De onderdelen die niet mogen bevriezen worden eventueel voorzien van antivries - dit hangt mede af van de omstandigheden waaronder de boot wordt gestald. 

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp