Vetus dealer Aquaservice in Zwartsluis (Overijssel)
 
 

VETUS

Sinds de oprichting in 1964 is Vetus uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming, als ontwikkelaar, fabrikant en handelsonderneming van scheepsmotoren en algemene scheepsbenodigdheden, vooral van technische aard ten behoeve van de pleziervaart en de kleinere beroepsvaart. Vetus staat voor het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten en het verfijnen van bestaande ontwerpen. Met meer dan 2.500 onder eigen naam ontwikkelde producten kan Vetus een enorm productaanbod garanderen.

Als dealer van Vetus kunnen wij u de producten leveren, installeren en onderhouden. Het assortiment van Vetus bestaat uit de volgende zaken:

- Motoren en rondom de motor
- Uitlaatsystemen
- Brandstofsystemen
- Scheepsinstrumenten
- Drinkwatersystemen
- Vuilwatersystemen
- Manouvreer systemen
- Power hydraulica
- Stroom aan boord
- Hydraulische stuursystemen
- Vlucht- en ventilatieluiken / patrijspoorten
- Ventilatie
- Varia (ruitenwissers, stoelen, verlichting)

Vetus Center
Met het oogmerk om het servicenetwerk van Vetus zo optimaal mogelijk te laten functioneren hebben wij hard gewerkt aan de intensieve trainingen die ons nu in staat stellen om ons Vetus Premium Service Dealer te mogen noemen. Het betreft een totaal van 11 bedrijven in Nederland die al vele jaren met Vetus zijn meegegroeid en groot geworden. Zij hebben het begrip “SERVICE” met hoofdletters in het vaandel staan en daarvan sinds jaar en dag het bewijs geleverd; en dat doen ze dagelijks opnieuw! Zij vormen het betrouwbare en actieve aanspreekpunt in hun regio, zodra het over serviceverlening gaat met betrekking tot Vetus artikelen. Inmiddels heeft het netwerk van Vetus Premium Service Dealers landelijke dekking bereikt waarbij wij als Aquaservice onze regio bedienen. Een unieke positie waar we trots op mogen zijn.Bekijk hier de catalogus van Vetus online »