Spudpalen installatie en elektra update

De familie Jansen heeft onlangs een nieuw motorjacht aangeschaft, een Diamond 50 OK. Het schip is in mooie en complete staat. In de toekomst willen zij lange reizen met het jacht maken. Zodoende ontstond het idee om spudpalen te plaatsen aan boord.

Wij hebben hier ruime ervaring in. In samenwerking met Hollandia Spudpalen hebben we een plan van aanpak opgesteld. We hebben twee spudpalen (één voor en één achter) geplaatst, welke allebei vier en een halve meter onder het schip uitkomen. Het schip is bij Bonsink Aquaservice drooggezet in Hal 3. Daar hebben wij de stalen buitenbuizen in het schip gelast. Hier zijn ook de spudpalen geplaatst en de lieren geïnstalleerd. Al deze werkzaamheden, inclusief de conservering, voeren wij volledig in eigen beheer uit.


Naast het installeren van de spudpalen hebben wij een elektrische update uitgevoerd. Deze bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Het installeren van zonnepanelen op het salondak;
  • Het plaatsen van een Victron combilader (type Victron Quattro 24/3000/70);
  • Het installeren van een Victron scheidingstrafo om de walstroom te reguleren;
  • Het installeren van een Cerbo GX uitlezing.

Bonsink Aquaservice wenst de familie Jansen veel vaarplezier met hun nieuwe jacht en staat in de toekomst klaar om hun schip zorgeloos in de vaart te houden!

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp