‘De juiste mensen op de juiste plaats’

Sinds september vorig jaar is Wiebbe de trotse eigenaar van het motorjacht Storm. Het casco, de rompvorm, de aandrijving, de details. Hij viel er als een blok voor. In gedachten zag hij zichzelf met deze boot al verre buitenlandse reizen maken met zijn vrouw, zoon en dochter. Komende zomer staat de eerste reis gepland. Richting Middellandse Zee. Met dank aan een refit bij Aquaservice.

“De vorige eigenaar van Storm heeft een eigen jachtwerf. Dit motorjacht was de 38e boot die zij opleverden. Maar wel een hele speciale. Hij had hem namelijk gebouwd voor zichzelf. En dat was te zien, de liefde van de bouwer zit er echt in. Dat heeft de doorslag gegeven om Storm te kopen. Technisch gezien had de boot een goede basis. Met slechts een paar aanpassingen, kon ik met mijn gezin comfortabel voor langere tijd warme oorden opzoeken.”


Een betrouwbare partij

“De man waarvan ik het jacht kocht, hield zijn reizen beperkt tot de Nordics. Ik wil juist de andere kant op, richting Middellandse Zee. Daarom had ik behoefte aan een stabilisator, watermaker en airconditioning. Vanwege eerdere ervaringen met mijn vorige jachten wist ik meteen dat ik deze klus aan Aquaservice toe wilde vertrouwen. Ze zijn betrouwbaar. Zowel in het nakomen van afspraken als in het leveren van kwaliteit.”

“Ook nu is het eindresultaat weer prachtig geworden. En eigenlijk boven verwachting. Mijn wens was om data op afstand uit te kunnen lezen. Dat verzorgde Aquaservice perfect in samenwerking met Yachtcontrol. Ook hebben ze nog een heerlijke loungebank op het dak geïnstalleerd is. Onlangs hebben we ons eerste tripje gemaakt naar Stellendam. En hopelijk kunnen we zo snel mogelijk richting Middellandse Zee.”


Een sparringpartner

“Ook nu weer vond ik samenwerken met Aquaservice heel plezierig. Ik weet van mezelf dat ik een eigenwijze eigenaar ben met nogal wat wensen. Maar zij kunnen dat juist waarderen en laten zich er niet door imponeren. Sterker nog, ze komen met goede adviezen en durven te sparren. Van daaruit hebben we ook dit keer verwachtingen uitgesproken. En die hebben ze, zoals gezegd, meer dan waargemaakt. Het jacht is nu echt compleet.”

“Wat ook erg prettig werkt, is dat je een compleet project bij hen neer kunt leggen. Ze hebben verschillende experts in huis en kunnen altijd de juiste mensen op de juiste plek zetten. En waar hun kennis stopt, huren ze experts uit hun netwerk in. Zoals bij Storm met Yachtcontrol gebeurd is. Het is heel fijn om één adres te hebben waar je totaal ontzorgd wordt.”

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering refit techniek veiligheid whatsapp