Vacature: Technische buitendienst medewerker

Zie jij het als een uitdaging om zowel zakelijke als particuliere klanten weer op weg te helpen bij een storing aan hun vaartuig? Om onderhoud te plegen op locatie en niet eerder naar huis te gaan dan dat de klus volledig is geklaard? Dan zoeken wij jou!

Voor onze afdeling Buitendienst zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur. In deze rol ben je bij Bonsink Aquaservice verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan alle type vaartuigen. Je krijgt van ons daarbij de verantwoordelijkheid om zelfstandig beslissingen te nemen en de opdracht perfect uit te voeren.

Onze servicebussen zijn volledig uitgerust om op locatie je werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Rijdende werkplaats

Om je werkzaamheden uit te kunnen voeren, krijg je van ons de beschikking over een ‘mobiele werkplaats’. Onze servicebussen zijn volledig uitgerust om op locatie je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden we je een marktconform salaris, ligt er een telefoon en laptop voor je klaar, krijg je van ons professionele werkkleding en beschik je over alle andere noodzakelijke tools om je werk efficiënt en met plezier uit te kunnen voeren.

Wat verwachten we van je?

- Je beschikt over aantoonbare ervaring in technische werkzaamheden
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en gaat altijd voor een snelle oplossing voor de klant
- Je bent oplossingsgericht ingesteld
- Je bent gewend om in teamverband te werken, maar kan ook zelfstandig/alleen werken
- Je bent bereid om cursussen te doen dan wel je te specialiseren
- Je krijgt een marktconform salaris
- Affiniteit met de watersport is een pré

Over Bonsink Aquaservice

Bonsink Aquaservice is al meer dan 25 jaar een betrouwbare speler op het gebied van reparatiewerkzaamheden aan vaartuigen zowel in de plezier- als in de beroepsvaart. We zijn een dynamisch bedrijf dat constant in beweging is. Als werknemer ben je verzekerd van goede arbeidsvoorwaarden en een jonge, prettige werksfeer binnen een gezonde en betrouwbare organisatie.

Fotogallerij

Waar u ook bent, wat u ook zoekt, wij hebben de oplossing voor uw vaartuig

Kunnen wij u helpen?

Neem eenvoudig contact met ons op!

Laat uw bericht achter

We gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »

* Verplicht Een ogenblik geduld…

De watersportwinkel van Bonsink Aquaservice is gevestigd in Zwartsluis, vlakbij Meppel, Elburg, Harderwijk, Urk, Sneek, Grou, Lemmer, Zwolle, Kampen en Dronten.

bellen elektronica klimaat locatie mailen onderhoud onderhoud-reperatie openingstijden productinstallatie productlevering techniek veiligheid whatsapp